Celebrity News

Bila je uz njega do POSLEDNJEG trenutka, ali Luk Peri nakon smrti ništa nije ostavio svojoj VERENICI, ali evo KOME JESTE!

Bila je uz njega do POSLEDNJEG trenutka, ali Luk Peri nakon smrti ništa nije ostavio svojoj VERENICI, ali evo KOME JESTE!

Glumac Luk Peri, slavni Dilan Mekej iz serije “Beverli Hils”, preminuo je od posledica moždanog udara u 53. godini života.

Kako prenose svetski mediji Luk je iza sebe ostavio testament kojim sva imovina navodno treba da pripadne njegovoj deci – mlađoj kćerki Sofi (18) i sinu Džeku (21) koje je dobio u prvom braku.

Podatak koji je sve iznenadio jeste taj da Luk navodno ništa nije ostavio svojoj verenici Vendi Medison Bauer (44), bivšoj glumici i terapeutkinji.

Vendi i Luk vezu su dugo krili od javnosti i retke su prilike kada su se pojavljivali zajedno, a kada je “procurila” informacija o njihovoj veridbi nisu se oglašavali.

Kako piše Dejli Mejl, Vendi je uz Luka bila u poslednjim trenucima njegovog života, nakon što je dobio moždani udar od kojeg je u ponedeljak, 4. marta, i preminuo.

Pored verenice uz glumca su bili bivša žena Mini Šarp, majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom Peri, sestra Ejmi Koder i bliski prijatelji.

Od slavnog Dilana i dalje se u neverici opraštaju prijatelji i kolege, a jedna od najpotresnijih poruka jeste ona koju je objavila glumica Šenon Doerti, koja je igrala Brendu u popularnom ostvarenju “Beverli Hils”.

– Dobila sam telefonski poziv koji me je uništio. Borim se sa ovim gubitkom i teško mi je sa mojim mislima. Ali, moje srce odlazi njegovoj porodici i prijateljima koji su blagoslovljeni njegovim svetlom u njihovim (i mojim) životima. Trenutno mi je nemoguće da prihvatim ovo – napisala je Šenon i objavila zajedničku sliku sa Perijem.