Celebrity News

Najlepši novogodišnji poklon: Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević DOBILI ĆERKU, a evo koje ime su joj dali

Najlepši novogodišnji poklon: Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević DOBILI ĆERKU, a evo koje ime su joj dali

Princeza Ljubica i princ Mihailo Karađorđević postali su danas roditelji devojčice, a nastavku saznajte koje ime su dali novorođenoj ćerki...

Naime, princeza se porodila u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front u Beogradu, a princ Mihailo je prisustvovao porođaju.

https://www.instagram.com/p/BkK3zUYnD-9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Verujemo da je ovo za krajevski par najlepši poklon za novogodišnje praznike i predstojeću 2019. godinu, a o imenu su doneli odluku upravo sada, posle porođaja...

– Imamo čitavu listu imena koja nam se dopadaju i koja nose posebno značenje za nas, ali smo odlučili da konačnu odluku donesemo tek kada beba bude stigla na ovaj svet - rekao je princ Mihailo.

Ćerki su dali ime Natalija.

https://www.instagram.com/p/Brz27eYg2EU/

U jednom od nedavnih intervjua za Blic.rs princ je otkrio i zašto želi da njegovo dete odrasta u Topoli...

– Planiramo da nastavimo da živimo u Topoli i da naše dete tu i odrasta. To nije odluka koju je bilo teško doneti – oboma nam je vrlo važno da naše dete raste upoznajući naše običaje, istoriju, okruženo svojim narodom. Jedna stvar koju smo primetili živeći u Topoli proteklih godinu dana jeste manjak aktivnosti, prvenstveno namenjenih deci. Želeli smo da damo svoj doprinos da se to promeni, pa smo pre par meseci na Oplencu organizovali humanitarni festival na kom su deca imala priliku da se oprobaju u jahanju, streličarstvu, streljaštvu, borilačkim veštinama - istakao je princ Mihailo.