Celebrity News

Biljana Jevtić USKORO PUNI 60, A IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Ne idem kod kozmetičara, kupujem kreme od 200 dinara

Biljana Jevtić USKORO PUNI 60, A IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Ne idem kod kozmetičara, kupujem kreme od 200 dinara

Pevačica Biljana Jevtić, koja je 33 godine na estradi, nedavno je imala jednu hiruršku intervenciju - operisala je žuč.

- Nedavno sam operisala žuč, izvadila sam dva-tri kamnčiča. Taj problem sam vukla 10 godina i sve malo pomalo, dok nije kulminiralo i morala sam da idem na operaciju. Brzo to ide, to je urađeno laparoskopski i već posle 15 dana ja se osećam odlično - rekla je Jevtićeva za Eksluzivno i otkrila da nikada nije imala estetku intervenciju.

- Ja sam vrlo jednostavna, ne idem kod kozmetičara, ne koristim luksuzne kreme, kupim kremu od 200 dinara i pijem vodu iz vodovoda - otkrila je pevačica.

Biljana je karijeru počela pre 33 godine. Na takmičenju „Prvi glas Srbije“ sa lakoćom je otpevala pesmu "Anica ovce čuvala" i odnela ubedljivu pobedu. Na tom takmičenju njen talenat zapaža poznati srpski tekstopisac Radmila Todorović Babić i odlučuje da joj pomogne u karijeri. Prvi album, pod nazivom Biće bolje, snimila je za sarajevski Diskoton 1983. godine i do danas je snimila četrnaest albuma.

Najveći hitovi su: Evo ti srce na dlanu, Proklet da je ovaj život, Opasna je igra ta, Plakaćemo sutra, Suzo jedina, Uzmi, ago, što ti drago, Ništa ne brini, Suze ljubavi, Plitak potok, Bogataš, Biljana - duet sa suprugom Aleksandrom Ilićem, Sedokosi, Stariš, a ne osetiš, Sve se plavi, Meraklije...

View this post on Instagram

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on Mar 8, 2017 at 11:59am PST

Učestvovala je na više festivala - Hit parada, MESAM, Moravski biseri, Grand festival, Lira. Na festivalu Moravski biseri pobedila je 2010. godine sa pesmom "Gledam, a ne vidim", a 2013. za duetsku pesmu koju je otpevala sa svojim suprugom, osvojila je drugu nagradu. Na festivalu Lira 2014. godine za pesmu "Al' ne umem da se napijem" osvojila je prvu nagradu i nagradu za interpretaciju. Od 1989. godine u braku je sa pevačem Aleksandrom Acom Ilićem, sa kojim ima sina Ivana.