Celebrity News

Sa mamom u kadru: O ćerki Anice Dobre priča cela Srbija, a njena LEPOTA ostavlja bez daha

Sa mamom u kadru: O ćerki Anice Dobre priča cela Srbija, a njena LEPOTA ostavlja bez daha

Serija "Koreni" koja je rađena po istoimenom romanu Dobrice Ćosića, a po scenariju Đorđa Milosavljevića i režiji Ivana Živkovića, donosi nam i njih dve na male ekrane, Anicu Dorbu i njenu ćerku Minu Sovtić. I ovo nije prvi put da se mama i ćerka pojavljuju u istom ostavrenju.

Anici Dobroj pripala je uloga Roze, a njenoj ćerki uloga Olge. Čim se saznalo da je Anica članica glumačke postavke "Korena", očekivanja od nje bila su velika.

Iza tih očekivanja stajale su njene sjajne role u filmovima "Nataša", "Točkovi", u seriji "Ubice mog oca", u velikom broju nemačkih filmskih ostvarenja, kao i brojne nagrade, među kojima je poslednja "Zoranov brk".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark) on Sep 24, 2018 at 6:15am PDT

Sa nestrpljenjem se čeka da se vidi šta će nam sve Mina ponuditi u seriji koja je juče imala premijeru na RTS-u. Mina koju je Anica dobila u braku sa Miodragom Sovtićem, javnost je najpre zaintrigirala zbog poznate mame, zatim zbog fizičke sličnosti koja je spaja sa Anicom, a onda i što je najvažnije, talentom.

U "Korenima", veoma podseća na majku, što je svakako pozitivni predznak.

- Mama me nikada nije terala na glumu, to je definitivno i nikad meni to nije bio blizak svet. Ja sam odrastala uz to u drugim okolnostima i jedina privilegija koju sam ja imala od toga što ona radi jeste to što sam ja putovala i onda sam upoznavala različite kulture i to je ono što je meni najznačajnije - rekla je Mina u emisiji "Ja to tako".

Poznata naslednica koja je u emisiji izjavila da nije bilo lako poći majčinim stopama, bori se da postane ime za sebe na srpskoj glučamoj sceni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark) on May 18, 2018 at 12:27pm PDT

Uloga u seriji "Koreni" koju je nedavno glavni glumac Žarko Laušević u ekskluzivnom intervjuu za RTS nazvao izuzetno značajnim ostvarenjem, pravi je put do tog cilja.

Pre "Korena" Anica i Mina igrale su u hit seriji "Ubice mog oca" reditelja Predraga Antonijevića i scenariste Nataše Drakulić.

Anica je briljirala kao forenzičarka Rada, dok je njena naslednica prihvatila veliki izazov ulogu Danijele, ljubavnice ubijenog pevača Luneta.

Mina je tada pokazala da je spremna za velike glumačke zadatke osvojivši naklonost i publike i kritičara.