Celebrity News

Bivša manekenka ODUŠEVILA IZGLEDOM: Vratila se na pistu u 60. godini

Bivša manekenka ODUŠEVILA IZGLEDOM: Vratila se na pistu u 60. godini

Svojevremeno je slovila za jednu od najlepših žena u Holivudu, a i u 60. godini Endi Mekdauel izgleda zapanjujuće.

Glumica i bivša manekenka Endi Mekdauel vratila se na modnu pistu nakon dugo, dugo godina i oduševila sve koji su se okupili na obali rieke Sene u Parizu povodom revije jednog kozmetičkog brenda.

https://www.instagram.com/p/BXJ5atSBmAD/?hl=sr&taken-by=andiemacdowell

Endi, koja je već tri decenije njegova ambasadorka, pistom je prošetala u uskoj šarenoj šljokičastoj haljini koja je naglasila njenu sjajnu figuru, a iskombinovala ju je s raskošnom zlatno-tirkiznom ogrlicom i sandalama as platformom, dok je njen najlepši ukras bila dugačka bujna talasasta kosa.

https://www.instagram.com/p/BoV0f_qh_U6/?hl=sr&taken-by=andiemacdowell

Lepa glumica je nakon ravije izrazila svoje veliko uzbuđenje zbog povratka na modnu pistu.

- Nisam nosila reviju dugo godina - rekla je Endi koju je posebno razveselila činjenica da je revija bila u Parizu, gradu u kojem je započela svoju karijeru pre 40 godina.

https://www.instagram.com/p/BoW_WF0BGBz/?hl=sr&taken-by=andiemacdowell

U Francusku se odselila kao 20-godišnjakinja iz malog gradića u Južnoj Karolini u kojem je odrasla te se na svom prvom kastingu za Iv Sen Loran pojavila u običnoj majici, farmerica i bez trunke šminke, piše američki Vog,

- U Parizu sam naučila puno toga i na neki način odrasla te postala osoba kakva sam danas. O, i naučila sam kako nositi crveni ruž - prisetila se glumica.