Celebrity News

Novi detalji o privođenju kreatora Darka Kostića

Autor: | 02/07/2017

Novi detalji o privođenju kreatora Darka Kostića

Poznati modni kreator Darko Kostić priveden je, navodno, u petak ujutru u policiju nakon što su u stanu u centru Beogradu pored njega nađeni različiti narkotici, među kojima je bila i droga za silovanje, odnosno tečni ekstazi.

Darko je bio u stanu svog prijatelja i predozirao se “drogom za silovanje”, odnosno tečnim ekstazijem čija je hemijska oznaka GHB.

- Lekari su došli u stan i zatekli poznatog kreatora, gotovo u besvesnom stanju kako jedva sedi na krevetu. Kada su lekari počeli da mu pružaju pomoć, koju je on uporno odbijao, videli su da se čudno ponaša, a primetili su i sumnjive supstance na podu, pa su odlučili da pozovu policiju - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Modni kreator je ubrzo došao sebi, ali je i dalje odbijao da ga Hitna pomoć preveze u bolnicu. Policajci su na stolu pored kreveta na kome je ležao Kostić i u jednoj tacni pronašli manju količinu belog praha, najverovatnije kokaina. Takođe, na stolu je bila i bočica sa pipetom u kojoj je bilo oko 25 mililitara prozirne tečnosti, za koju se veruje da je GHB ili droga poznata pod uličnim imenima tečni ekstazi ili droga za silovanje.

S obzirom na to da je bio kod prijatelja kada mu je pozlilo, nakon čega je intervenisala Hitna pomoć i policija, ukoliko bude utvrđeno da su i u njegovom stanu pronađeni kokain, ekstazi, GHB i amfetamin, protiv Kostića će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog posedovanja droge.

Međutim, kreator je revoltiran ovakvim pisanjima medija, pa je odlučio da se javnosti obrati putem Fejsbujka otvorenim pismom i sve demantuje!

"Saopštenja o hapšenjima može davati samo MUP Republike Srbije! Ovo već prelazi granice dobrog ukusa! Pored kilograma i kilograma droge “teške” nađenih u mom stanu – ja sam i dalje na slobodi i niko me hapsio nije niti bih to sebi dozvolio! Ja sem kazne za parking nikad u životu nisam platio, i ja nisam neko ko će davati izjave i demante jer nemam kome da se pravdam. Moj život i karijera su blistavi. Ovo mora da prestane - apelovao je na medije putem društvene mreže dizajner koji je pobesneo zbog čitave situacije.

Nakon toga Darko je dao i svoj prvi intervju na ovu temu i to za emisiju "Ekskluzivno" koja se emituje na televiziji Pink. Vidno revoltiran Kosić je izjavio:

- Morao sam nažalost da se oglasim. Nisam osoba koja se pravda bilo kome, pogotovo ne zbog natpisa u medijima koji su se o meni pojavili poslednjih dana. Vrlo je tužno što se neko kao ja ko ima blistavu karijeru i život bez mrlja dovodi u ovakvu situaciju. Nije se desila nikakva kobna noć. Nijedan policijski izveštaj ne postoji. Nikad nisam priveden ni na kakav informativni razgovor, a pogotovo nisam uhapšen. Policija mi nikada nije ulazila u stan. Posramljen sam što moram da se bavim ovakvim pričama jer sam se uvek trudio da se svojom umetnošću da predstavim javnosti, a ne ovakvim stvarima. Da sam ja onesvešćen ili da mi je pružena pomoć valjda bi me odveli u Urgentni centar, valjda me ne bi ostavili na ulici. Ja ni ne znam šta je droga za silovanje. A vi kad pišete da se neko nečim predozirao vi morate da imate toksikološki nalaz kao dokaz za to. Nikad u životu se nisam onesvestio niti me je Hitna pomoć ikad negde vozila.

Mnoge naše poznate ličnosti su sarađivale sa njim, poput Marine Visković, Nataše Bekvalac, Jovane Joksimović, Mine Kostić i drugih, a nije malo onih sa kojima se javno sukobio.

Kumovao je Jeleni Karleuši tokom sklapanja njenog drugog braka sa Duškom Tošićem, a par godina kasnije su prekinuli dugu saradnju, uz reči da više nikada neće raditi sa njom.

Skoro je tvrdio da Kim Kardašijan nije hvalila JK, te da je to uradio neko drugi, iako su starletine reči o našoj pevačici bile postavljene na njenom zvaničnom sajtu. Jelena ga je jednom prilikom oslovila rečima "estradni mulj", što se, verujemo, Darku nije dopalo.

Pre nekoliko godina javno se sukobio sa voditeljkom Anom Mihajlovski, kada je ona odbila da nosi njegove provokativne kreacije i doživela nervni slom, da bi zbog ne pojavljivanja pred publikom u uživo prenosu dobila otkaz u kompaniji "Emotion". Ana i Darko nisu razgovarali više od godinu dana, da bi potom izgladili odnose.

Darko je uvek bio oštar na jeziku, pa su mnogi pevači, glumci i TV lica doživljavali da ih javno "oplete" bez pardona, a poslednji u nizu skandala je ipak mnogo ozbiljniji od pukih prepucavanja putem medija.

Autor: Story.rs
Izvor: pink.rs, informer, Kurir, blic.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA Images, facebook, printscreen

Komentari (0)

Loading