Celebrity News

Nada Macura: Nikada se nikome ne udvaram, jer sam stidljiva po prirodi

Nada Macura: Nikada se nikome ne udvaram, jer sam stidljiva po prirodi

Nada Macura, portparol Hitne pomoći, otkriva da je donela odluku da se više nikada ne udaje, ali i da je otvorena za, kako ona kaže, neozbiljnu ljubavnu vezu.

– Nikada se nikome ne udvaram, jer sam stidljiva po prirodi! Ipak, mogu sa ponosom da kažem da mi se muškarci udvaraju isključivo uživo i vrlo retko putem društvenih mreža, što je danas neuobičajeno. Nedavno sam čula da sam se tajno udala za kolegu iz Hitne pomoći, što me je slatko nasmejalo. Mogu sa sigurnošću da kažem da se nikada više neću udati. Imala sam jedan brak i sada prihvatam samo da budem u vezi bez obaveza – kaže Macura, koja se nada da će se konačno pojaviti u seriji „Nemanjići“.

– Još čekam svoju ulogu u „Nemanjićima“ i nadam se sastanku povodom moje role u toj hit seriji. Čula sam da će nam se i Bjelogrlić pridružiti i možda ću baš uskočiti u seriju kada i on postane deo nje. Nikada nisam ni mogla da zamislim da ću biti glumica, ali smatram da čovek treba da uzme sve što mu život pruža. Budući da sam mlada duhom, i dalje želim sve da probam i to ne krijem – zaključila je Nada.