Celebrity News

Džon Gudman iskreno o svojim najtežim danima: Pio sam čak i na poslu

Džon Gudman iskreno o svojim najtežim danima: Pio sam čak i na poslu

Američki glumac Džon Gudman, javnosti najpoznatiji po ulozi Dena Konera u popularnoj seriji "Rozana", u poslednjem intervjuu progovorio je o svojoj dugogodišnjoj borbi protiv alkoholizma.

Da bi se rešio zavisnosti, Gudman u poslednjih deset godina nije okusio kap alkohola.

Ipak, put ka ozdravljenju nije uvek bio lak.

- Imao sam sreće jer su me još angažovali za razne projekte, ali činjenica je da sam pio čak i na poslu. Nisam mogao jasno da izgovaram tekst, u licu sam bio toliko crven da bi me najlakše opisali kao saobraćajni znak 'stop’ - započeo je svoj razgovor slavni američki glumac, a onda opisao trenutak kada je shvatio da je prešao svaku meru.

- Sećam se da sam morao na dodelu Emija, a zbog toga sam propustio i probe na setu. Bio sam u alkoholisanom stanju, i nisam prestajao da pijem. Tresao sam se, ali sam i dalje pio. U jednom trenutku sam shvatio da moram u bolnicu. Pozvao sam suprugu Anu, koja mi je nakon nekoliko telefonskih poziva obezbedila mesto u centru za odvikavanje - prisetio se 65-godišnji Gudman, koji je na redovne tretmane lečenja od alkoholizma odlazio punih deset godina.

Објава коју дели Off Camera (@offcamerashow) дана 3. Апр 2018. у 11:05 PDT

- Jednostavno sam odlučio da mi se sviđa taj osećaj. Volim da budem trezan - zaključio je Gudman, koji je u celom tom procesu izgubio i mnogo suvišnih kilograma.

Nakon iskrenog priznanja, pružena mu je nova šansa da dokaže svoj talenat, pa će ga publika uskoro pratiti i u novim epizodama kultne serije "Rozana".

U devet novih epizoda humorističke serije, Gudman će se ponovo pojaviti uz Rozanu Bar, Saru Gilbert, Saru Čalk, Alisiju Goranson i Majkla Fišmana.

Објава коју дели STINGTV (@sting.tv) дана 4. Апр 2018. у 5:27 PDT