Celebrity News

Željko Samardžić otkrio kako je supruga Maja reagovala na njegovu drastičnu promenu imidža

Autor: | 13/03/2018

Željko Samardžić otkrio kako je supruga Maja reagovala na njegovu drastičnu promenu imidža

Pevač Željko Samardžić već četiri decenije uživa u skladnom braku sa suprugom Majom, i dok estradu pogađaju razvodi i razni skandali bračnih parova, oni su od svega toga izolovani.

- Svakako je ljubav najvažniji, ali ne i jedini ključ uspešnog braka. Međusobno uvažavanje i razumevanje bračnih partnera je takođe vrlo važan faktor. U mladosti ta ljubav izgleda drugačije, strastvenije nego u zrelim godinama kada je važno da uz sebe imate i prijatelja. Preći iz ljubavi u prijateljstvo, a pri tome ne žrtvujući ljubav je veština koja sigurno pomaže braku - kaže pevač, koji je uspeo da izgradi karijeru i očuva porodicu.

Željko Samardžić: Maja i ja decenijama uživamo i plovimo u bračnoj luci mada nam more nije uvek bilo naklonjeno

Željko u društvu supruge Maje

Pevač priznaje da se još uvek udvara supruzi jer to je čar braka.

- Svakodnevno. Nažalost, više je ne mogu kupiti na neke stare fore pošto moja draga više nije klinka, ali uspevam još ponešto izvaditi iz rukava. Gitara mi je uvek tu pri ruci kao moje pouzdano oružje. Po njenom vratu se nepogrešivo oslikavaju emocije - kaže Željko kroz osmeh i priznaje da je Maji trebalo vremena da se navikne na njegov novi imidž.

- Trebalo joj je nekoliko dana da se navikne, ali svim mojim ukućanima se svidela ova promena. Oni imaju razumevanja i za tu važnu stavku mog zanimanja, vizuelni identitet. Znam i da se mnogima ovo ne dopada i često čujem komentare da sam od sebe napravio starca, da ličim na Deda Mraza, Mokranjca, Vajferta..., i sve mi je to simpatično. Na kraju, dobra je stvar zaintrigirati ljude i izgledom, osim novim pesmama - iskren je pevač.

Објава коју дели HopNaKop (@hopnakop.rs) дана 8. Мар 2018. у 8:47 PST