Celebrity News

Ugrozila zdravlje: Mira Škorić završila na infuziji

Ugrozila zdravlje: Mira Škorić završila na infuziji

Mira Škorić ugrozila je zdravlje zbog snimanja novogodišnjih programa, pa zbog visoke temperature danima ne ustaje iz kreveta. Pevačici je toliko pao imunitet da je morala na infuziju.

- Sve je bilo OK do pre nekoliko dana. Još pred Novu godinu osetila sam se malaksalo, stezalo me je u grudima, ali sam mislila da će proći. Međutim, stanje mi se pogoršalo, a kašalj ne popušta. Budući da kod kuće imam studenta medicine, morala sam da poslušam savete ćerke Milice i odmah sam se obratila lekarima. Primila sam čak dve infuzije i verujte da nigde ne izlazim iz kuće. Poslednjih meseci sam se baš preforsirala oko snimanja šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, a kasnije i novogodišnjih programa, pa mi je opao imunitet - kaže Mira za Kurir.

Pevačica će najradosniji praznik obeležiti s porodicom.

- Božić ću da proslavim, kao i svake godine, s porodicom i nadam se da će mi biti bolje, da mogu da nastavim s nastupima, ali i ostalim planovima i neodložnim obavezama koje imam - kaže Škorićka.

Inače, pevačica na proleće planira veliki solistički koncert u u Beogradu, nakon čega se seli u Nemačku kod verenika Jozefa Milera.

- Znate onu čuvenu: „Vi planirate, bog se smeje.“ Planovi postoje, ali još uvek ne želim da ih otkrivam. Mogu samo da kažem da je Nemačka prelepa i odlično uređena zemlja - nedavno je rekla pevačica.