Celebrity News

Neverovatna avantura, ali samo za odabrane: Hristina Popović želi da uđe u OVAJ rijaliti (video)

Autor: | 07/12/2017

Neverovatna avantura, ali samo za odabrane: Hristina Popović želi da uđe u OVAJ rijaliti (video)

Glumica Hristina Popović jedna je od onih žena koje vole sneg, hladnoću, kao i zimske sportove. Ona je toliki zaljubljenik u zimu da je ovih dana donela jednu sasvim neobičnu odluku - odlučila je da se prijavi za rijaliti, i to ne baš običan.

Naime, glumica poslednjih dana vredno prikuplja glasove fanova kako bi otišla na Arktik i bila deo velike avanture.

Ovaj rijaliti okuplja ljude iz različitih krajeva sveta, koji će na sankama napraviti krug oko Severnog pola. Hristina želi da ispita svoje granice u borbi sa prirodom i surovim arktičkim okruženjem, učešćem u petodnevnom izazovu - putovanju psećom zapregom kroz pustoši severa Evrope. Izazov počinje u ledom okovanoj Norveškoj, završava se u divljim šumama oko Jukasjarvija, u švedskom regionu Laplandu, a takmičare na psećim zapregama prate dva instruktora i snimateljska ekipa.

Kako je Hristina u sjajnoj psiho-fizičkoj formi, a prisutnost kamera joj nije problem, odlučila je da okuša svoju sreću i prijavi se, i na taj način bude predstavnik Srbije u ovom rijalitiju. Međutim, kako bi uspela u svojoj zamisli i bila među 30 odabranih koji će otputovati i učestvovati u ludoj snežnoj avanturi, neophodna joj je podrška javnosti i oko 50.000 glasova.

Hristina je putem Instagrama pozvala sve ljude da glasaju za nju i pomognu joj da se otisne u ludu avanturu, a šansu da se pridruži odabranoj grupi imaće do 14. decembra, kada se zatvara glasanje.

Podršku Popovićevoj već su dali Vlade Divac kao i brojne kolege glumci.