Celebrity News

Zdravko Čolić svoj veliki hit posvetio našoj poznatoj voditeljki

Zdravko Čolić hitove već godinama niže, a neke je posvetio damama sa naše javne scene.

Zdravko Čolić svoj veliki hit posvetio našoj poznatoj voditeljki

 Pesmu "Jedna zima sa Kristinom" Zdravko Čolić posvetio je Kristini Kovač, a sada se ispostavilo da je pesma "Ružice, Ružo, Ruška" posvećena čuvenoj voditeljki Ruški Jakić.

- Čuvenu pesmu "Ružice, Ružo, Ruška" Zdravko Čolić je posvetio meni. To je lično rekao u jednoj emisiji kada smo gostovali zajedno. Ono što je smešno je da je Marina Tucaković pisala tekst, a Kornelije Bata Kovač kompoziciju, pa onda nismo znali da li je meni Marina posvetila tekst ili Bata muziku. Izašla sam i u čuvenoj knjizi "Zbog njih su mnogi gubili glave" Slobodana Savića. Mnogi poznati muškarci su gubili glavu za mnom, ne želim da otkrijem ko su, možda ću to otkriti nekad u svojoj autobiografiji. Jedan od njih bio je čuveni jugoslovenski fudbaler Miloš Milutinović, ali ja nisam nikad bila svesna koliko sam osvajala muškarce - otkrila je Ruška za "Kurir" i otkrila još detalja iz privatnog života.

Pročitajte: Zdravko Čolić legenda, a ovo je njegov rođeni brat - da li liče?

Ata Images

 

Pročitajte:Ovako je Ruška Jakić izgledala sa 19 godina i jasno je zašto su muškarci ginuli za njom (foto)

- Jednom sam sa društvom bila u diskoteci u Londonu, gde sam srela Breda Pita. Kad ga je video, Moma je samo rekao: "Ma, ko ga bre šiša." Moma je bio genijalac, imala sam ludu sreću da radim s njim i da se družimo. Jako je bio duhovit. Voleo je malo da cugne i jednom, na nekom prijemu, igra neka žena na stolu, muzika svira. A on mi kaže on: "Je li, bre, Rule, ko je ova ženska, baš je zgodna." A ja mu kažem: "Momo, pa to je tvoja žena". Kaže on: "Ja tek sad vidim kako ona ima dobre noge - rekla je Ruška.

Komentari (0)

Loading