Celebrity News

Tanja Savić otputovala u Australiju: Sve za zagrljaj moje dece

Pevačica prolazi kroz najteži životni period. Sinove Maksima i Đorđa, koji su s ocem Dušanom u Australiji, nije videla deset meseci. Tanja Savić otputovala u Australiju na suđenje za starateljstvo.

Tanja Savić otputovala u Australiju: Sve za zagrljaj moje dece

Dušan Jovančević pred Uskrs 2020. godine odveo je njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, a Tanja još uvek ne može da ih vidi.

 

Borba još uvek zakonitih supružnika je mučna i teška, a Tanja ne može da dočeka suđenje sa suprugom. Muzička zvezda je spakovala kofere i sa advokatom otputovala iz Srbije da bi učinila sve što je pravno moguće da vrati sinove Maksima i Đorđa.

Vratiću svoje sinove, verujem u pravdu

Ona će se već sutra naći oči u oči s Dušanom pred sudom, gde će se boriti za svoje naslednike, a kako je ranije rekla, veruje da će pravda pobediti i da će joj sud u Australiji vratiti decu.

Instagram screenshot

 

 

– Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Verujem u Boga i pravdu – rekla je tada emotivno Tanja.

Pevačica je stigla u Australiju, a kako nam je rekao izvor blizak Tanji, ona je mesecima pripremala dokumentaciju za ročište, kao i dokaze koji su potrebni da bi vratila decu s kojom planira da živi u Srbiji.

Pročitajte: Tanja Savić u novom problemu: Dušan je čak i ovo preduzeo!

Njeni roditelji prodali imanje da bi Tanja mogla da otputuje u Australiju

Pevačica prolazi kroz pakao jer decu nije mogla da zagli, poljubi, ne može čak ni da ih pozove uvek kada želi.

– Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom. Sakupila je novac za put u Australiju i sve je uradila da ponovo zagrli sinove. Teško su joj pali ovi meseci od kada nije mogla da ih zagrli, poljubi. Stalno je plakala, a porodica ju je tešila. Uporno se molila da joj ovaj slučaj uspe, a roditelji su, kako se šuška, prodali neko imanje samo da joj pomognu za put i boravak u Australiji. Sakupila je hrabrost i otišla puna optimizma da će ponovo biti srećna u zagrljaju svojih naslednika – kaže izvor za „Blic”.

Tanja je ranije potvrdila da je uzbuđena zbog ročišta.

 

Svaka majka treba da bude pored svoje dece

– Ako sam već ovoliko čekala, sačekaću još malo, tako da mi to daje nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da će pravda pobediti, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom da pati. Ovo što su meni uradili, ja ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu mesto. Ne mogu da kažem da im nije mesto i pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je rekla Savićeva za „IDJ”.

 

 

Pevačica veruje da će se situacija odviti u njenu korist u što kraćem roku.

Komentari (1)

Loading
Dusanka

21:46 21.02.2021

Vjerujem da ces pobijediti. Istu borbu I ja sad vodim. Nadam se najboljem I tebi draga moja zelim kao I sebi, da pod svoje okrilje stavimo djecu a neka ne gube kontakt sa drugim roditeljem.