Celebrity News

Srđan Predojević: Vreme je da mlađi budu nenaspavani i preuzmu veoma zahtevan posao

Srđan Predojević 16 godina vodio je jutranje programe, a sada je rešio da se oproba u drugačijem formatu.

Srđan Predojević: Vreme je da mlađi budu nenaspavani  i preuzmu  veoma  zahtevan posao

 Nakon burnog perioda, Srđan Predojević vratio se na male ekrane. Od danas je jedan od glavnih urednika na novom Pinkovom kanalu "Vesti", gde će voditi i emisiju s autorskim pečatom.

Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža. Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće atraktivna Jutjuberka Sara Stanković.Pored Srđana, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa.

Srđan Predojević vraća se na velika vrata, a evo ko je nova Jovana

 

 

- Kolege sa TV Prve nisu moje bivše, već moje sadašnje kolege, veliki deo njih je prešao na moj poziv na TV Vesti i nastavljamo uspešnu saradnju. Samo na novoj televiziji i u novom, mnogo boljem večernjem terminu -  rekao je Srđan Predojević za "Mondo" i otkrio da je vreme koje je proveo bez posla iskoristio da se dobro odmori.

- Zato sam pauzu iskoristio a se dobro odmorim, naspavam i razmislim o tome šta želim da radim, da li novi posao treba da bude u vezi sa novinarstvom ili vazduhoplovstvom. Kada sam birao novi posao bilo mi je veoma važno da to ne bude nikakav oblik Jutarnjeg programa, jer sam osetio da je format i brend koji sam radio zasluženo ostao u prošlosti - rekao je Srđan i istakao da se umorio od ranog ustajanja.

Kad se tuga krije iza osmeha: Gubitak o kom voditelj nerado govori!

 

 

- Dve godina sam radio Jutarnji dnevnik na B92, zatim na RTS i nakon toga još 14 godina Jutarnji program. Sada je došlo vreme da novi i mlađi budu nenaspavani po ceo dan i preuzmu na sebe taj veoma psihički, fizički i zanatski zahtevan posao - bio je iskren voditelj.

 

Komentari (0)

Loading