Celebrity News

Nesvakidašnji način zavođenja: Kako Džordž Kluni održava romantiku u braku?

Džordž Kluni je dugo važio za najpoželjnijeg neženju Holivuda. Ipak, susret sa fatalnom Amal sve je promenio. On je sada otac dvoje dece i uzoran suprug koji svoju dragu svakodnevno osvaja.

Nesvakidašnji način zavođenja: Kako Džordž Kluni održava romantiku u braku?

Jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, Amal i Džordž Kluni, uspeli su da prebrode bračnu krizu. Upućeni kažu, da su razmirice rešili ponajviše zbog dece, blizanaca Ele i i Aleksandra, ali i da im je pošlo za rukom da ponovo probude bračne strasti.

To je i sam glumac potvrdio kada je u intervjuu za "AARP" otkrio da svakoga dana iznenadi Amal- romantičnim pismom koje ostavi na njenom stolu ili ispod jastuka.

Pročitajte: Džordž Kluni ima neverovatan i jednostavan trik za smirivanje dece

 

 

- Jako verujem u pisma. Imam pisma od Pola Njumena, Gregorija Peka.. Sve sam uramio i okačio na zid.  Možda je to stvar naše generacije i možda će to skroz izumreti za 20 godina, ali meni znači puno -   rekao je poznati glumac i otkrio kako je i Amal obožava rukom pisana pisma.

 Poznati bračni par veruje da će njihovoj deci pisma biti draga uspomena

 

 

- Svakoga dana joj ostavim romantično pismo, na njenom stolu ili ispod jastuka - rekao je Džordž Kluni i otkrio je kako Amal uživa u tim sitnim iznenađenjima, ali i da su počeli zajedno da pišu pisma svojoj deci  koja će ih pročitati kad odrastu.

 

 

Komentari (0)

Loading