Celebrity News

Vreo spot Milice Pavlović najavljuje ono što smo dugo čekali

Autor: | 06/02/2021

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je predstavila spot za svoju novu pesmu "Crna Jutra/Balkan S&M", što je ujedno i najava za seriju "Pevačica", koja će uskoro početi sa emitovanjem.

Vreo spot Milice Pavlović najavljuje ono što smo dugo čekali

Atraktivna brineta snimila je numeru koja govori o ljubavi na balkanski način i ističe da smo mi specifičan narod kada su emocije u pitanju.

- Mi ne umemo da budemo proračunati. Nas vode emocije, vrela krv, temperament. I kada smo zaljubljeni, i kada smo besni, u stresu, u problemu. To je nešto što je karakteristično za ljude sa ovog podneblja, o čemu govori i moja nova pesma. Emocija ove pesme je snažna, ali mi samo tako umemo i da idemo kroz život.

Vodi nas naša "vrela krv" - ističe Milica, koja je za potrebe spota snimila provokativne scene, a neke od njih joj nisu bile ni najmanje lake.

U jednoj od scena Milica je morala da visi na sajlama na nekoliko metara visine.

- Nije me blam da priznam da sam bila veoma uplašena dok smo snimali tu scenu. Iako sam kao dupla lavica po prirodi hrabra i neustrašiva, sad sam se uverila da postoje situacije koje mogu i mene da uplaše - kaže Pavlovićeva kroz osmeh.

 Inače serija “Pevačica” koju nova pesma najavljuje već je podigla veliku prašinu u javnosti. U centru priče je muzičko takmičenje i dve mlade pevačice koje se svim sredstvima bore za svoje mesto na estradi, a jednu od njih igra Milica Pavlović koja je priznala da su joj klecala kolena kada je pala poslednja klapa.

Pročitajte..Milica Pavlović: Dete želim da rodim za sebe

Komentari (0)

Loading