Celebrity News

Skromnije nego ikad: Ovo od Darka Lazića nismo očekivali

Autor: | 04/02/2021

Pevač Darko Lazić je povodom rođendana Marine Gagić rešio da je obraduje i iskaže svoju veliku ljubav na drugačije načine nego što smo do sada navikli.

Skromnije nego ikad: Ovo od Darka Lazića nismo očekivali

Pevač koji je inače "široke ruke" i voli da daruje svoju verenicu poklonima od po nekoliko hiljada evra ovaj put je rešio da iznenadi svoju lepšu polovinu skromnijim poklonima.

Povodom rođendana Marine Gagić pevač je na svom Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju napisao: "Ja imam tri stvari u životu, sunce, mesec i tebe. Sunce za dan, mesec za noć, a tebe zauvek ljubavi! Srećan ti rođendan", emotivan je bio folker. 

 

 

 Darko je ovom prilikom svojoj partnerki i mami njihovog sina Alekseja, poklonio veliki buket crvenih ruža.

Instagram screenshot

 

 

Marina Gagić je snimak ovog buketa uz ljubavnu pesmu u pozadini podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Marina je moja golubica

Oni su skoro proslavili i svoju treću godišnjicu. Tri godine poverenja, predanosti i velikih promena, dokaz su da se pevač pored svoje lepše polovine skrasio, ali i da je sazreo.

-Što se tiče moje Marine, obožavam je, ona je moja golubica. Mislim da svi znaju koliko se volimo i koliko je meni stalo do nje. Danas nam je tri godine, a želim da je volim još narednih, pa najmanje 300 godina - rekao je pevač ekskluzivno za Toxic portal.

Darko Lazić je nedavno otkrio da će se on i Marina venčati kada se situacija sa korona virusom stiša.

 

 

Komentari (0)

Loading