Celebrity News

Kajli Džener bahato: Kad ovako slavi treći rođendan ćerke, šta da očekujemo kad bude slavila punoletstvo?

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener koju je javnost prvi put upoznala u rijalitiju “U korak sa Kardašijanovima” rešila je zajedno sa bivšim suprugom Trevisom Skotom da za rođendan svoje devojčice priredi spektakularno slavlje o kome će se dugo pričati.

Kajli Džener bahato: Kad ovako slavi treći rođendan ćerke, šta da očekujemo kad bude slavila punoletstvo?

Za 3. rođendan ćerke Stormi nisu žalili novac stoga su joj napravili bajkovitu proslavu sa balonima, dvorcima, fantastičnim igralištem od koga ti pamet stane.

Instagram screenshot

 

 

Kajli se  potrudila da sve bude u savršenom redu, uz gomilu slatkiša, tu je bio i tobogan sa njenim likom, svečano postavljen sto ‘u zidinama dvorca’, sa pregršt šarenih balona predstavljali su samo deo dekoracije.

Kajli je povodom ovog događaja za naslednicu izabrala prelepu belu haljinu, kao iz bajke, a malu Stormi sačekala je kočija – baš kao pravu princezu.

Instagram screenshot

 

 

 

Kajli je na svom Instagram profilu podelila emocije povodom ovog značajnog događaja, - suze su, za mene stvarne, napisala je.

Instagram screenshot

 

I dodala:

– Hvala ti Bože što si baš meni poslao ovu dušu. Plačem danas zato što ne mogu da zaustavim vreme, reč je o malim stvarima, o slatkom glasu koji će mi nedostajati, našim dugačkim razgovorima na noši. Prisustvovati svemu što si iskusila po prvi put bio je jedan od najlepših delova prethodnih nekoliko godina. Ipak, s druge strane, uzbuđena sam što ću gledati kako izrastaš u najposebniju devojku i znam da ćeš biti neverovatna i da ćeš postići neverovatne stvari. Srećan rođendan moja bebo – poručila je emotivna Kajli, a među prvima rođendan maloj Stormi čestitala je i Kendal Džener, koja nije mogla da sakrije suze.

Instagram screenshot

 

 

Trevis Skot se takođe oglasio ovim povodom na mrežama tako što je posvetio pesmu svojoj mezimici.

- 3 je veće od 2, 3 godine iskrene ljubavi, još 3 inča koja ćeš porasti, 3 puta više te volim, napisao je muzičar.

 

Komentari (0)

Loading