Celebrity News

Dea i Mladen: Šta se krije iza velike ljubavi koja je odolela izazovima?

Dea i Mladen otkako su obelodanili svoju ljubav, privlače pažnju javnosti. Iako je razlika u godinama dve decenije, oni se odlično slažu, pa u čemu je tajne ove ljubavi koja je odolela izazovima?

Dea i Mladen: Šta se krije iza velike ljubavi koja je odolela izazovima?

Nakon veoma teške saobraćajne nesreće koju je preživela u februaru 2019. godine i od koje se i danas oporavlja, Dei Đurđević najveća podrška bio je njen verenik Mladen Mijatović. Iako ne žure da stanu pred matičara, uživaju u ljubavi, a voditeljka je jednom istakla da ni kao devojčica nikada nije maštala o venčanici.

 

 

- Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala  ‒ rekla je jednom prilikom za domaće medija, a sada je u razgovoru za "Blic" otkrila da je tajna njihove ljubavi u obostranom razumevanju.

Dea i Mladen: Intimno slavlje u krugu najbližih

 

 

- Uživamo u zajedničkom životu i sve će doći na red prirodnim tokom. Mislim da je olakšavajuća okolnost raditi u istoj branši, jer oboje razumemo neizvesnost obaveza i posla kojim se bavimo. Tako da on razume moje duge kolegijume i pripreme emisija, putovanja koja imam kada radim tribine "Budimo bezbedni", a ja sa druge strane imam potpuno razumevanje da posao novinara crne hronike nema kalendar i satnicu, i da u svakom momentu neplanirano mora da ode na teren. Mladen je veliki profesionalac i ja to maksimalno uvažavam - istakla je Dea.

Komentari (0)

Loading