Celebrity News

Prva fotografija trudne Jelene Janković

Autor: | 01/02/2021

Trudna Jelena Janković trenutno je u Frudžejri, jednom od sedam u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata gde je posetila teniski turnir i susrela se sa brojnim obožavateljima koji su želeli da se fotografišu sa njom.

Prva fotografija trudne Jelene Janković

Jelena Janković čeka prvo dete sa izabranikom doktorom Brankom Baraćem. Ovo je prvi put da imamo priliku da vidimo kako poznata teniserka izgleda trudna.

Jelena je sa maskom na licu fotografisana u dugačkoj haljini na kojima se nazire stomačić.

Jelena Janković Instagram

 

 

Od proleća prošle godine poznata teniserka  je u ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem. On je internista-reumatolog i veoma je cenjen u svojoj profesiji, a radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Porodična oaza mira

Zbog proširenja porodice Jelena Janković i njen izabranik, ugledni doktor iz Beograda  odlučili su da  naprave pravi mali raj, ali daleko od gradske gužve, buke i zagađenog vazduha.

 

 

 

Kako piše "Kurir", Jelena je uložila oko dva miliona evra u plac i gradnju kuće na Fruškoj gori. Bivša teniserka i njena porodica kupili su veliko zemljište u blizini mesta gde je i Novak Đoković sagradio luksuznu vilu.

Velika kuća koja će biti na sprat i imaće minimum pet spavaćih soba i toliko kupatila, veliku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, Jelena je tražila da ima i veliko dvorište. Budžet koji su Jankovići planirali da izdvoje za plac, gradnju kuće i prilagođavanje dvorišta njihovim željama iznosi oko dva miliona evra.

Pročitajte..Bogatstvo Jelene Janković: Ovo nisu kuće - nego dvorci

 

Komentari (0)

Loading