Celebrity News

Prava Istina o Eleni Karić: Moćni muškarci i velika tragedija obeležili njen život

Za nju se u šali govorilo da ima takav uticaj na muškarce da može da otvori školu za zavođenje. Ipak, ona za sebe kaže da nije nikakva seks-bomba, već mama za poneti. Evo prave istine o Eleni Karaman

Prava Istina o Eleni Karić: Moćni muškarci i velika tragedija obeležili njen život
 
Najstarija ćerka modne kreatorke Verice Rakočević rođena je 30. septembra 1971. u Beogradu. Oprobala se u svetu manekenstva i novinarstva, ali je na kraju odabrala da se bavi dizajnom enterijera. Iako uspešna u svom poslu, javnosti je zanimljiva zbog svog burnog emotivnog života. 

Početkom devedesetih godina Elena se udala za fudbalera Predraga Peđu Mijatovića

Photo by Carlos Alvarez Getty Images Via Guliver

 

 

 
Prvi put se u ulozi majke ostvarila kada je imala tek 19 godina, rodivši sina Luku.
 
– Hvala ti što si me uveo u magično iskustvo koje se zove biti majka. Imala sam samo 19 kad si me blagoslovio svojim bićem. Rasli smo zajedno. Luka, moje prvo magično zvezdano dete, ti predstavljaš čistu ljubav – obeležila je 28. rođendan sina njihovom zajedničkom fotografijom.

Pročitajte: Predrag Mijatović - Sve što sam u životu stekao menjao bih za jedno Andrejevo “zdravo”

 

S proslavljenim fudbalerom dobila je i sina Andreja koji je rođen sa cerebralnom paralizom i koji je, nažalost, preminuo 2009. sa 13 godina.

Instagram/Elena Karic

 

 

– Poštujući dan rođenja mog drugog sina Andreja, koji nam je došao kao najveća lekcija uvodeći me u carstvo Morgana. Prošlo je 26 godina od duboke intimnosti sa boginjom tame – napisala je Elena na „Instagramu” na dan kada bi njen sin proslavio dvadeset šesti rođendan.

Elena i Predrag okončali su brak 2001. godine

Nakon burnog razvoda, Elena je započela vezu s kontroverznim biznismenom Andrijom Draškovićem. Ubrzo su dobili sina Matiju.

Ljubav s Jugoslavom Karićem dogodila se na prvi pogled

Iako je po njenim rečima ona retko bila ona koja je pravila prvi korak sa sinom Hafe i Dragomira Karića to je učinila. Upozanali su se sasvim slučajno na proslavi BK televizija, a kako Elena nije znala da je on naslednik porodice Karić raspitala ko je dasa koji tako dobro izgleda. Upoznali su ih zajednički prijatelji, a Jugoslav je od prvog trenutka znao da je ona žena koju želi da odevede pred oltar.

Pročitajte: Pojasnila stvari - Elena Karić šokirala - Moj muž nije bogat

 

 

Elena i Jugoslav: Buran razvod još burnijeg braka

Iako su godinama živeli u skladnom braku, do 15. godišnjice, po svoj prilici, nisu uspeli da stignu. Da u njihovom odnosu stvari nisu u najboljem redu, nagađalo se već neko vreme, a krajem 2019. godine Jugoslav je to na šaljiv način demantovao.

– Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo… Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali imamo problem s kravama, imamo ih pet i ne znamo kako da ih podelimo – našalio se on, ističući da nema govora o razlazu.

Upućeni tvrde da se razvod već uveliko dogodio i da su i Jugoslav i Elena nastavili dalje sa emotivnim životima. Elenu već duže vreme domaća javnost povezuje s njenim dugogodišnjim prijateljem, fotografom Dušanom Reljinom, a jedan njegov komentar učinio je sve izvesnijim.

 

 

– Boginja u telu žene – napisao je on i time još više probudio sumnje u postojanje romanse među njima.

Iako još uvek nije poznato da li su Elena i Jugoslav ostali u prijateljskim odnosima, sin Simeon će biti ono što ih zauvek povezuje.

 

 

Elena je i ovoga puta ostala uzdržana za medije, ali čini se da je ova fatalna Beograđanka započela još jedno emotivno poglavlje.

Komentari (1)

Loading
Tijana

16:16 30.01.2021

Vidi se da je imala vise plasticnih operacija kako bi licila na Andjelinu Dzoli! Ipak njena fatlnost po muski rod nije samo u izgledu, dapace, opasna je Elena! Svidja mi se sto ide srcem ne robuje stereotipima, takva je i Verica uostalom. Sto se tice bogatih muzeva, pa uz nju prosto ne ide neki siromah, zar ne?!