Celebrity News

Andreana Čekić: Veliki problem nakon raskida veridbe

Autor: | 29/01/2021

Andreana Čekić nedavno je okončala vezu sa verenikom Markom Miloševićem koji je bio i njen menadžer, ali pojavili su se novi problemi.

Andreana Čekić: Veliki problem nakon raskida veridbe

Pevačica je nakon raskida dala otkaz Marku koji joj je vodio sve poslove. Marko Milošević je tada otkazao sve njene tezge zakazane i nekoliko meseci unapred.

 

 

Kako izvor navodi raskid pevačice i njenog menadžera nikoga nije iznenadila.

- Veza Andreane i Marka od početka je bila turbulentna, često su imali nesuglasice, pa ovaj skandal i raskid njihovo okruženje nije iznenadio. Njoj je sada problem što ne zna šta će biti sa nastupima, bili su u pregovorima za Američku turneju. Darko Lazić i Andreana uskoro izbacuju pesmu, s kojom je trebalo da najve Američku turneju, ali izgleda da od toga neće biti ništa- kaže izvor za magazin Svet.

 

 

 

Pročitajte.. Problem Andreane Čekić zbog verenika

 

Andreana Čekić je već imala probleme zbog svog bivšeg izabranika, pre svega zbog prekida prijateljstva sa kumom Anom Sević i Slađom Allegro. Naime Ana Sević je savetovala da Marko nije dobar izbor za nju i da neće biti srećna sa njim, što je Andreana, navodno zamerila. Andreana je sada shvatila da su joj potrebno prijatelji i da želi da obnovi kontakte, prenosi magazin Star.

 

 

Komentari (0)

Loading