Celebrity News

Zimska idila u luksuzu: Ceca Ražnatović i Bogdan uživaju na planini

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović uživaju u apartmanu luksuznog hotela na Kopaoniku, za koji će za četiri dana platiti čak 4.000 evra. Na odmor su krenuli i sa Bogdanovom ćerkom Iskrom i njenom dadiljom.

Zimska idila u luksuzu: Ceca Ražnatović i Bogdan uživaju na planini
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović odseli su najluksuznijem apartmanu na Kopaoniku. U apartmanu par ima svoju izdvojenu sobu pored koje se nalazi soba za dete i dadilju, koju su poveli kako bi zaljubljeni par mogao da bude sam kad god to poželi.
 
– Bogdan Srejović,  novi Cecin dečko i menadžer nekoliko ekskluzivnih restorana je veoma vezan za ćerku Iskru i trudi se da svaki slobodan trenutak provodi s njom tako da je njegova ideja bila da Iskra krene s njima na Kop. Ceca je bez pogovora prihvatila – rekao je izvor za "Informer".

Ceca obožava malu Iskru

 
Poznata pevačica ima divan odnos sa detetom svog novog dečka.
 
 
– Ceca generalno voli decu, a u Bogdana je toliko zaljubljena da malu Iskru već obožava. Stalno joj kupuje neke igračke i šali se s njom. Govori joj da će biti velika zvezda zato što devojčica obožava da se fotografiše, stalno pozira i ponaša se kao da je foto-model. Izuzetno je inteligentna, pa Ceca sa njom razgovara kao da je odrasla osoba. Bogdanu je srce puno dok ih gleda kako se lepo slažu. Najbitnije mu je da njegovo dete prihvati Cecu, a malecka za sada odlično reaguje na tatinu novu devojku - prenosi izvor.
 

Mala Iskra se ugleda na Anastasiju 

Iako devojčica nije svesna ogromne Cecine popularnosti, Anastasiji se divi.

- Današnji klinci više vole mlađe pevače i jutjubere od velikih muzičkih zvezda, tako da je za Iskru Anastasija kao boginja. Obožava njene pesme i oduševljena je što je Ceca Tasina majka - objašnjava izvor.

 
 
 
 

Komentari (1)

Loading