Celebrity News

Preboleo Elenu: Ko je nova devojka Jugoslava Karića?

Elena i Jugoslav Karić jedan su od najintrigatnijih parova u našoj zemlji, odnosno, po svoj prilici to su bili. Ipak, izgleda da je poznate srpske porodice krenuo dalje,a evo ko je nova devojka Jugoslava Karića.

Preboleo Elenu: Ko je nova devojka Jugoslava Karića?

Elena i Jugoslav Karić  jedan su od najintrigatnijih parova u našoj zemlji, odnosno, po svoj prilici, to su bili. Naime, ikako nije bilo zvanične potvrde o razvodu ni sa jedne strane, kako je pisao magazin "Story" Elena i Jugoslav pod istim krovom ne žive odavno, tačnije već godinu dana.

 

 

Jugoslav je za naš magazin ostao uzdržan za komentare, ali prema saznajima do kojih je naš magazin došao, o razvodu je on lično obavestio oca Dragomira, strica Bogoljuba, kao i sve druge članove svoje velike porodice.

Pročitajte: Dizajnerka Elena Karić - Živim na selu i u džungli, nemam televizor!

 

Pred njima, on je već neko vreme slobodan čovek, ali pred javnošću to još uvek nije rešio da bude. Ipak, domaći mediji prenose da je Karić preboleo Elenu, te da je krenuo dalje s emotivnim životom.

Kako izvor za Kurir govori, on je već neko vreme u vezi s advokaticom koju od ranije poznaje. Izvor navodi da uskoro planiraju i zajednički život, međutim, Jugoslav se na ovu temu još nije oglasio. 

 

 

Komentari (0)

Loading