Celebrity News

Nova figura Ane Nikolić: Poslušala savet lekara i evo rezultata (foto)

Posle brojnih oscilacija u kilaži, koje su većinom nailazile na brojne kritike, pevačica je rešila da okrene novi list. Nova figura Ane Nikolić je sada pravo iznenađenje.

Nova figura Ane Nikolić: Poslušala savet lekara i evo rezultata (foto)

Ana Nikolić u poslednje vreme najčešće je tema medija zbog svoje kilaže. Nakon porođaja imala je problem s viškom kilograma, a nakon čvrste rešenosti, donela je odluku da liniju dovede u red. 

Smršala je punih 35 kilograma upornim vežbama i korigovanom ishranom, a nagađalo se da je išla i na operaciju smanjenja želuca.

Anu su potom  mnogi kritikovali kako je suviše mršava i anoreksična, a kako navodi list "Srpski telegraf", ona je navodno iz zdravstvenih razloga morala da skine prsten oko želudca koji joj je ograničavao unos hrane.

 

Mršava Ana Nikolić znojava i bez šminke ovako pozdravila hejtere! (video)

 

 

Nakon preležanog korona virusa i zbog loše krvne slike i pada imunuteta, Anin organizam je tražio hranu, rekao je neimenovani izvor.

– Ana je stavila prsten pre oko dve godine, nakon čega je počela naglo da mršavi. Dovela je liniju do savršenstva, ali ona je želela više. Uprkos tome što su lekari naglasili da prsten u organizmu nije poželjno držati duže od godinu dana, pevačica nije htela da ga izvadi. Tek kada je došla na 50 kilograma, krvna slika je počela da joj se remeti –  rekao je za pomenuti list izvor blizak pevačici i dodao da su joj lekari, nakon preležanog kovida, savetovali da skine prsten.

 

 

Nakon što je učinila kao što su joj lekari savetovali, ona je počela ponovo da se goji

Komentari (0)

Loading