Celebrity News

Povratak Megan i Harija pod jednim uslovom

Povratak Megan i Harija uvek je aktuelna tema u Velikoj Britaniji. Osim što su napustili Ujedinjeno Kraljevstvo, oni su rešili i da se odjave sa svih društvenih mreža

Povratak Megan i Harija  pod jednim uslovom

Princ Hari i Megan Markl kažu da nikada nisu odustali od komunikacije preko društvenih mreža iako su bili žrtve uznemiravanja. Oni su napustili svoj nalog „Sussex royal”, koji ima više od 10 miliona pratilaca, nakon što su okrivili mreže za napad na američki Kapitol 6. januara i uništavanje prašuma.

Povratak Megan i Harija na Instagram kada dođe pravi trenutak


Hari je istakao da će se on i Megan vratiti na društvene mreže kad budu osećali da je došlo vreme za to.


– Posetićemo ponovo društvene mreže kad dođe pravo vreme za nas – možda kad vidimo smisleniju posvećenost promenama ili reformi. Trenutno ulažemo mnogo naše energije u istraživanje ovog prostora i način kako da pomognemo – naveo je Hari.

 

Pročitajte: Megan Markl u srcu skandala: Privatne fotografije ozbiljno narušile ugled vojvotkinje od Saseksa

 

 

Par nije više nije na mrežama, iako zarađuju na podkastu na mreži „Spotify” i emisijama na „Netflixu”, pored raznih drugih investicija. Harijeva izjava izazvala je veliki broj komentara. Iako su većina pozitivni, bilo je i mišljenja da je izjava britanskog princa ironična jer je napustio kraljevsku porodicu radi samostalnog pokretanja posla, a sad nekome govori o izbegavanju odgovornosti zbog novca.


Hari traži reformu tehnološkog sveta


Princ Hari smatra da trenutno stanje tehnološkog sveta zahteva reformu i dodao da su društvene mreže postale koren nasilja i konfuzije, jer ima puno dezinformacija. 

Hari je rekao da su Megan i on prošle godine sarađivali s brojnim stručnjacima želeći da pomognu u osmišljavanju rešenja. 

 

 


– Verujem da možemo napraviti naš digitalni svet zdravijim, saosećajnijim, inkluzivnijim i poverljivijim. Vreme je da pređemo s preispitivanja na preuređivanje… Da me ne shvatite pogrešno – ne kažem da će reforma digitalnog prostora stvoriti savršeni svet jer to nije realistično i to, takođe, nije život. Može biti neslaganja, dijaloga, suprotstavljenih stavova, kao što i treba da bude, ali nikad dotle da se stvara nasilje, da se istina mistifikuje a životi ugroze – zaključio je princ, dodajući da on i Megan nemaju naloge na mrežama deset meseci, otkako su zvanično napustili kraljevsku porodicu i „Instagram” nalog koji je išao s tim.

Princ Hari upoznao ružiju stranu društvenih mreža kada se oženio

 

 

Princ Hari se osvrnuo na period kada se oženio Megan Markl rekavši da je tada upoznao ružnu stranu društvenih mreža i da je bio iznenađen što se njegova priča interpretira na jedan način, na sasvim drugi priča njegove supruge dok zajednica sve to vidi na treći, potpuno drugačiji način.

– Ništa od toga se ne bi desilo da je naša priča preneta iskreno – naglasio je princ Hari.

 

Autor: Sara Gajić

 

Komentari (0)

Loading