Celebrity News

Teodora Džehverović na meti osuda: Šta kaže u svoju odbranu?

Teodora Džehverović je jedna od novih pevačica koja je uspela da privuče pažnju javnosti pesmama ali i izgledo,. Ipak sada se našla na meti negativnih komentara.

Teodora Džehverović na meti osuda: Šta kaže u svoju odbranu?

Atraktivna Teodora Džehverović oduzima dah gde god se pojavi, a svakodnevno je tema i novinskih napisa.  Pažnju javnosti je uspela da privuče pesmama ali i izgledom,. Ipak sada se suočava sa velikim napadom obožavalaca koji je kritikuju zbog preteranog korišćenja Fotošopa. Popularna pevačica je otkrila da ima problem sa aknama i da se zato loše oseća.

 

 

Ona je naglasila da joj je mnogo teško jer ima problem sa bubuljicama.

– Tačno je, prozivaju me, a ne znaju koliko je meni zapravo teško. Najlakše je osuditi nekog i istaći njegove mane, ali je teško suočiti se sa tim. Svesna sam da moje lice trenutno trpi nešto što nikada nije i trudim se da rešim to što pre. Poručila bih svima koji dele ovu muku sa mnom da ne dozvole da im bubuljice poljuljaju samopouzdanje – rekla je ona za "Alo"

Pročitajte: Kruna velike ljubavi - Teodora Džehverović spremna da postane majka

 

 

Ona je trenutno u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem koga je upoznala tako što mu se prva javila na Instagramu.

 

 

–Nikada do sada to nisam prva radila, šalili smo se na račun naših majki koje smo snimali za Instagram stori i tako je sve počelo – rekla je.

 

Autor: Sara Gajić

Komentari (0)

Loading