Celebrity News

Marija Veljković za "Story": Zbog dece sam se izborila sa anksioznošću

Deca Marije Veljković su njeno najveće bogatstvo i njhovom odgajanju je posvećena s mnogo emocija. Zbog njih se s lakoćom izborila sa svim teškim mislima koje su je obuzele u jednom momentu, zbog čega je potražila i pomoć psihologa.

Marija Veljković za "Story": Zbog dece sam se izborila sa anksioznošću

Popularna voditeljka „Slagalice“ Marija Veljković (40), s mnogo emocija posvećena je odgajanju troje dece. Sa suprugom Milanom ima sina Đurđa i ćerke Rosu i Nevu, koji su na tronu roditeljske brige i pažnje. Osim što vodi popularni kviz na RTS-u, Marija je je vrlo posvećena „jutjub“ kanalu „Trudnoća je dar“, koji vodi s koleginicom Kristinom Radenković.

Obaveza i briga oko porodice nikada nije manjkalo, ali otkako je počela pandemija koronavirusa u martu, ćerka cenjenog stomatologa Mirka Veljkovića u jednom trenutku osećala je jake nalete anksioznosti. Zbog toga je potražila pomoć psihologa. S lakoćom se izborila sa svim teškim mislima, najviše zahvaljujući činjenici da zbog troje dece mora da bude jaka i stabilna.

 

 

Kako ćete vi pamtiti 2020? Šta vam je donela a šta uzela?

- Pamtiću je kao godinu u kojoj smo izgubili bezbrižnost. S poslovne strane, bez obzira na sve, ova godina je bila dobra. Provela sam malo više vremena sa svojom decom. Ipak, sve nas je zadesila ova pošast koja nam je uskratila slobodu. 

Kako ste se nosili sa svim problemima i koliko ste psihički jaki?

- Uopšte nisam jaka, posebno zbog anksioznosti koja me je obuzela u jednom trenutku. Onda sam rešila da se borim s njom zbog dece o kojoj se treba brinuti. Svi se trudimo da budemo što jači da bismo pregurali težak period.

Kako se opuštate od pritiska koji nosi život zaposlene majke s troje male dece?

-  Moj način je vežbanje. Psiholog mi je preporučio što više fizičke aktivnosti i šetnje. To je odlično za telo, još bolje za duh. Psiha je bolja kad radite nešto samo vaše, šta god to bilo.

Pročitajte:Marija Veljković - Kada se ugase kamere

Foto: Vlada Maraj

 

 

U kojoj su sada fazi vaše ćerke i sin i kako se međusobno slažu?

-  Naša deca se lepo slažu, mada se i svađaju. To je sve normalno. Sin je mnogo dobar, nikad ne primenjuje silu, ponosna sam na njega jer sam ga naučila da na ženama nikakvu fizičku silu ne treba da primenjuje i njegove sestre to koriste. Neva, kao najmlađa, najviše profitira, pa joj i on i Rosa sve dopuštaju. 

 

Da li imate posebno nežan odnos s devojčicama i koliko se mazite?

-  Imam nežan odnos sa svima. Možda sam previše emotivna majka, ali posebno mi je važno da se stalno grlimo i ljubimo. Svi su međusobno različiti, ali su svi emotivni, Nevu još nazivamo bebom. Pokazujemo rado emocije jedni drugima i važno nam je da stalno razgovaramo o svemu.

Pročitajte: Marija Veljković otvoreno o postporođajnoj depresiji

Foto: Vlada Maraj

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Ivona

12:05 23.01.2021

Omg, žena bez stigla, ukusa, patetična, dosadna, umišljena. Ja ovo, ja ono, ja ja ja, katastrofa! Nešto kod nje ne štima, ne verujem joj ništa, daleko je ona od onoga kako se predstavlja! I jadna ta deca što ih majka razvlači po netu zarad jefinih lajkova i komentara! A izgled, jedva prosečan! Žena je za rijaliti.

Maki

12:12 23.01.2021

😂😂 Ja ne verujem da je ova žena ikome zanimljiva, lepa, zgodna, itd...

Maja

17:01 23.01.2021

😂😂 Pa koga jos zanima ova zena??? I zasto nikada ne objavljujete komentare, kakvi god bili!? Zato se sve manje i citate.