Celebrity News

Trudna Jelena bin Drai: Said je veoma nestrpljiv da upozna novog člana naše porodice

Naša bivša manekenka i supruga arapskog milijardera Saida bin Draija, kako je "Story" ekskluzivno saznao , u ranoj je fazi četvrte trudnoće. On i njen suprug Said neizmerno se raduju prinovi u porodici, a posebno njihovo troje dece:ćerka Asja (10) i sinovi Hilal (9) i Hamdan (7).

Trudna Jelena bin Drai: Said je veoma nestrpljiv da upozna novog člana naše porodice

Bivša misica i modna dizajnerka  Jelena bin Drai i njen suprug, arapski šeik Said bin Drai postaće roditelji po četvrti put. Kako je magazin "Story" eksluzivno saznao, u ranoj je fazi svoje četvrte trudnoće i strogo vodi računa da je iznese na najbezbedniji mogući način pa se potpuno isključila iz javnog života i lišila svake vrtse spoljašnjeg stresa

Jelena svoje bogatstvo meri isključivo porodicom koju je sa uspešnim biznismenom tokom godina izgradila. Said (46) i Jelena ponosni su roditelji ćerke Asje (10) i sinova Hilala (9) i Hamdana (7), dece koju su u relativno kratkom roku dobili na krilima tada svežeg i poletnog braka, ali u nekom trenutku činilo se da će njihov porodični bilans ostati na tom broju.

Trudna Jelena bin Drai presrećna

 

 

Posle Hamdanovog dolaska na svet, supružnici su se posvetili drugim aspiracijama u životu. Ipak, na pitanja nadaju li se četvrtom detetu, bivša manekenka iz okoline Novog Sada odgovarala je da ne isključuje tu opciju, te da će se to dogoditi “ako im se posreći”.

Međutim, čim je Jelena prekoračila četrdesetu, činilo se da je tu ideju ostavila iza sebe. Jelena i Said očekuju četvrtog naslednika kome se neizmerno raduju,a kako lepa Srpkinja kaže, suprug je nestrpljiviji da upozna novog člana porodice.

Pročitajte: Srpkinja Jelena bin Drai: Raskošan život i Saidova ljubav za sva vremena!

 

 

 

- Nismo očekivali. Iskreno bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice – izjavila je Jelena za „Blic“, a potom na pitanje da li je u tropskom Dubaiju vladalo uzbuđenje zbog dolaska četvrtog člana, kaže:

- Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice - bila je iskrena Jelena.

Jelena se 2008. godine na večnu ljubav zaklela biznismenu Saidu bin Draiju

 

 

Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida bin Draija, a pet godina su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. 

Komentari (0)

Loading