Celebrity News

Ozbiljan korak u vezi: Kako je Ceca upoznala Bоgdanove roditelje

Ceca upoznala Bоgdanove roditelje u njegovom rodnom Kragujevcu, što je još jedan pokazatelj koliko je njihova veza za kratko vreme postala ozbiljna.

Ozbiljan korak u vezi: Kako je Ceca upoznala Bоgdanove roditelje

Ceca Ražnatović poznata je kao neko ko o svom emotivnom životu ne voli da govori. Zato je vest da je u vezi s Bogdanom Srejovićem izazvala veliko interesovanje javnosti. Njihov prvi susret dogodio se na rođendanu kod Cecine prijateljice, kada su se jedno drugom dopali na prvi pogled.

Privatna Arhiva

 

 

Ono što je Ceci jako važno, njen izabranik se dopao njenoj deci Anastasiji i Veljku, koji je majci poželeo svu sreću u ljubavi.

– Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene – istakao je Veljko svoje mišljenje za „Hit Informer” i dodao: 

 


 
– Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli – zaključio je Veljko.

 Koliko je pevačica srećna pokazuje i veliki korak koji je napravila:Ceca upoznala Bоgdanove roditelje

 

Naime, danas su zajedno otišli u Kragujevac, Bogdanovo rodno mesto, gde porodica Srejović proslavlja krsnu slavu Sveti Jovan Krstitelj. Tom prilikom, Ceca je upoznala u Bogdanovog oca Miloša Srejovića, inače poznatog sportistu.

Komentari (0)

Loading