Celebrity News

Prvo javno pojavljivanje Milene Radulović nakon šokantnog priznanja

Milena Radulović stigla je u Palatu pravde, u toku je njeno saslušanje o silovanju...

Prvo javno pojavljivanje Milene Radulović nakon šokantnog priznanja

Glumica Milena Radulović stigla je danas u 11 časova u Palatu pravde u Beogradu kako bi dala izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kog je više devojaka optužilo za seksualno zlostavljanje.

Nakon Milene i njenog priznanja, još 20 devojaka podnelo je prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

Oglasila se i Branka Katić: Mika mi je govorio da sam glupa, često bi me rasplakao!

Foto: Ata Images

 

Od njih se uzimaju izjave, koje će biti prosleđene Višem javnom tužilaštvu, a koje će zatim doneti odluku hoće li protiv Aleksića proširiti istragu.

Nakon šokantne izjave koja ovih dana trese Srbiju, ovo je ujedno i Milenino prvo javno pojavljivanje. 

Foto: Ata Images

 

Podsetimo se: 

Poznata glumica pre nekoliko dana prva je istupila i javno progovorila o tome šta je preživela. Učitelja glume i priznatog pedagoga Miroslava Aleksića optužila je za silovanje iznevši strašne detalje ovog monstruoznog dela.

Aleksića ju je silovao kada je imala 17 godina...

Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom, ponavljalo se – rekla je Milena u svojoj ispovesti.

Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! – rekla je Milena.

Strah koji grči telo: Nakon Milene Radulović progovorila i Hana Selimović

– Mika je vodio računa da se seksualno zlostavljanje dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno. Najstrašnije je što je teren pripreman godinama, od ranog detinjstva, od strane jednog monstruma, a devojke koje su sa mnom i ja ne možemo da dozvolimo da neko proživi ono što smo mi. Ovo nije osveta, iako je i ta faza u meni postojala, ali je davno završena. Sve mi, žrtve Miroslava Aleksića, ulazimo u ovo zato što je nedopustivo da se više i dan ćuti. Neke devojčice, rođene 2003. ili 2004. godine, upravo prolaze kroz takvu vrstu torture – rekla je Milena Radulović i dodala: 

– Neizmerno sam ponosna što devojke i ja posle određenog vremena zajedno stajemo ovome na put. Ovo nije „me too” pokret, apelujem da govorimo o silovanju maloletnih lica, monstruozno izmanipulisanih od narcisoidnog psihopate, koje je Aleksić pripremao za čin odmalena. Moje obraćanje javnosti usmereno je na podršku svim prethodnim žrtvama (a ovo traje 35 godina) da se jave tužilaštvu, bez straha, jer će naići na profesionalan rad i pristup, kao i na sve žrtve bilo kakvog seksualnog uznemiravanja ili silovanja. Niste same, nijedna devojčica, devojka ili žena ne sme da proživi ili, ne daj bože, proživljava bilo šta slično – kaže Milena Radulović.

Nakon Milene istupila je Iva Ilinčić koja je takođe priznala da je bila seksualno uznemiravana. Njenu ispovest možete pročitati OVDE! 

Komentari (0)

Loading