Celebrity News

Prvi susret Ane i Raste nakon četiri meseca: Emocije slomile pevačicu?

Ana i Rasta svoju burnu ljubav ozvaničili su još burnijim brakom. Pored velikih emocija nisu uspeli da održe bračnu zajednicu, nakon rastanka nisu ostali u dobrim odnosima.

Prvi susret Ane i Raste nakon četiri meseca: Emocije slomile pevačicu?

Ana Nikolić nije skrivala da joj je razvod od repera Stefana Đurića Raste jako teško pao i da je tada jedinu snagu pronalazila u njihovoj ćerki Tari.

- Bila sam na dnu, moj život je takav, to je takav moj krst koji ja nosim, nekad teško, nekad lako, ali nosim ga. Moj život nikad nije bio siva zona, kod mene ništa ne može da bude: "Lepo je", ili je vrh ili je dno. Da bilo je dno, a sa tog dna nemaš, gde nego na vrh. To nekad ume da bude jako naporno, ali to je moj karakter, ja sam bila na dnu i psihičkom, i fizičkom i mentalnom, u svakom mogućem smislu u kom jedna žena može da bude, ali jednostavno pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika da nemaš mnogo prostora za razmišljanje, nemaš taj luksuz. Bila sam na dnu, tada sam se tako osećala, bio mi je takav period u životu - rekla je Ana svojevremeno u jednoj emisiji. 

Pročitajte: Ana Nikolić oštro o koleginicama: One su za mene mrtve!

 

Iako su uspeli da izglade odnose, Rastino hapšenje je ponovo donelo razmirice. Ipak, kako je on već četiri meseca lišen slobode, Ana je navodno rešila da ga poseti.

Ata Images

 

 

- Šalili su se i smejali. Ana je zbijala šale na njegov račun. Rekla mu je da će ga prebiti kada izađe iz zatvora. On se smejao. Međutim, kada je napustila Centralni zatvor, Ana se slomila. Plakala je satima. Mnogo joj je teško palo kada su ga zatvorski čuvari vraćali u ćeliju. Ipak je on otac njenog deteta, čovek koga je volela najviše u životu i sve ovo joj veoma teško pada, ma koliko ona glumila da je jaka- rekao je izvor za "Informer"

Komentari (0)

Loading