Celebrity News

Vraća se "Seks i grad", fanovi uznemireni: Gde je ona?

Vest da se vraća "Seks i grad" obradovala je mnogobrojne fanove ove kultne serije, međutim, oduševljenje je splaslo kada je obajavljeno da jedna od glavnih glumica nece ucestvovati u nastavku snimanja popularnog serijala.

Vraća se "Seks i grad",  fanovi uznemireni:  Gde je ona?

Pored pozitivnih ocena serije "Seks i grad" bilo je i onih drugi, koji govore da priča nerealna jer pokazuje prijateljstvo između četiri žene. 

Da ono nije baš lako izvodljivo, pokazuje i odnos između Sare Džesike Parker i Kim Katral u realnom životu, a koji nije prijateljski.

Prepucavanje po medijima, koje je prvo započela odvažna Samanta, izgleda da je rezultiralo njenim izostankom iz novih deset epizoda.

 

 

Vest da se vraća  "Seks i grad" obradovala je mnogobrojne fanove ove kultne serije

Da se serija vraća na male ekrane Sara je objavila na svom Instagram profilu,a  fanovi su odmah krenuli da je bombarduju pitanjima zašto nema Kim. Neki su je direktno pitali da je sukob između njih dve razlog zbog kojeg Kim više nema u seriji.

 

 

 

 
– Nije istina da je ne volim. Nikada to nisam rekla i nikada ne bih. Samanta nije deo ove priče, ali će uvek biti deo nas, bez obzira gde smo ili šta radimo. I nama je, kao i vama, žao i faliće nam Kim. Mnogo smo je voleli.
 

Komentari (0)

Loading