Celebrity News

Bivši ljubavnik princeze Dajane nakon 25 godina otkrio njenu najveću tajnu

Bivši ljubavnik princeze Dajane, ugledni kardiohirurg Hasnat Kan, bio je njena najveća ljubav, tvrde upućeni. On ju je najbolje poznavao i voleo je kao da nije princeza

Bivši ljubavnik princeze Dajane nakon 25 godina otkrio njenu najveću tajnu

Prošlo je tačno 25 godina otkako je princeza Dajana dala BBC-ju intervju za koji se smatra da je promenio istoriju. Tada se voljena Ledi Di prvi put ogolila pred milionima u razgovoru s uglednim novinarom ove medijske kuće Martinom Baširom.

Hasnat Kan, koji je vezu s Dajanom započeo 1995. godine, pre nego što se princeza zvanično razvela od princa Čarlsa, sada je prvi put progovorio o ovoj temi i istakao da je Bašar izmanipulisao princezu u čuvenom intervjuu za „Panoramu”.

 

Bivši ljubavnik princeze Dajane retko govori o njihovoj vezi, ali na ovu nepravdu je morao da ukaže

Pročitajte: Princeza Dajana - smrt nije pomutila sećanje i slavu "engleske ruže"

U decembru je BBC optužen za lažiranje dokumenata kako bi osigurao razgovor s princezom, a sada doktor Kan tvrdi kako je Bašir iskoristio Dajanu.

– Jedna od njenih najlepših osobina bila je ranjivost. Iz tog razloga je Dajana toliko privukla javnost. Kasnije sam shvatio i da je Martin prozreo tu njenu osobinu i iskoristio je – rekao je Kan za „Dejli mejl”.

– Bio je vrlo uverljiv s Dajanom. Trik je bio u tome što je bio vrlo ugledan novinar i čak vrlo pobožan. Ali napunio joj je glavu smećem – rekao je Kan, koji je poznat po nevoljnom istupanju u javnosti i vrlo privatnom životu.

Bivši ljubavnik princeze Dajane tvrdi da su bili srodne duše

Intervju je imao toliko veliki uticaj na princezu da je posle razgovora sa Baširom počela da veruje da je princ Čarls imao aferu s dadiljom njihovih sinova. Bliska prijateljica princeze Dajane Rosa Monkton istakla je da veruje da je BBC-jev intervju doprineo preranoj smrti princeze.

 

 

Hasnat Kan i Dajana započeli su vezu krajem leta 1995, a okončali su je dve godine kasnije.

Komentari (0)

Loading