Celebrity News

Goca Tržan emotivna: Ne gubite vreme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite

Goca Tržan prisetila se danas svog detinjstva pokazavši sliku s majkom Rosom. Osim divne uspomene iz mlađih dana, popularna pevačica poslala je i snažnu poruku koja će mnogima ostaviti jak utisak...

Goca Tržan emotivna: Ne gubite vreme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite

"Svaka se ljudska ljubav mora steći, osvojiti, zaslužiti, i uprkos preprekama, sačuvati. Jedino se roditeljska ljubav niti stiče niti zavređuje" - reči su nemačkog pisca Bertolda Ojerbaha

Goca Tržan - Nesvesni smo žrtve i ljubavi naših roditelja

Goca Tržan podelila je na svom „Instagram” nalogu fotografiju iz detinjstva i javno se zahvalila roditeljima za sve što su joj pružili. Najlepše trenutkekoje je provela sa svojim roditeljima, Goca je zapisala duboko u svom srcu, a dragocene slike tu su da zauvek podsećaju na vreme kada je živela srećno i bezbrižno. 

- Kad pronađem ovakve slike iz detinjstva, pomislim na to koliko smo nesvesni žrtve i bezuslovne ljubavi svojih roditelja, koliko ih puta ujedemo za srce iz tinejdžerske obesti, kako smo srećni što ih imamo u životu da nam pomognu oko odgajanja naše dece - bila je emotivna Goca koja u istom statusu ističe da bi sve na svetu dala da može da vrati vreme kako bi svojim roditeljima pokazala još veću zahvanost za sve što su učinili za nju...

Stidite se svog tela, dijete vam ne idu? Poslušajte sta Goca Tržan savetuje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Kad bih mogla da se vratim u nazad. Ali ne mogu i zato se trudim da budem zahvalna na tome sto i dalje imam žive i zdrave roditelje, što Lena ima baku i deku koji su tu za nju, što mogu da ih zagrlim i pokazem da ih volim i da sam zahvalna za vaspitanje i zdravo detinjstvo koje su mi pružili. Ne gubite vreme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite dok su živi, jer kad odu... Žalićete - poručila je pevačica.

Porodične vrednosti i sama je utkala u svoje porodično gnezdo, a kao majka izuzetno vodi računa o  vaspitanju svoje ćerke Lene. U svemu tome pomaže joj i njen suprug Raša. 

Nedavno, po prvi put za medije, Lena je u porodičnoj emisiji “Moj savršen brak”, pričala o odnosu s roditeljima. Ona se osvrnula i na sadašnjeg supruga njene majke, Rašu Novakovića priznavši da s njim ima sjajan odnos. 

 Goca Tržan i Radomir Novaković: Svaki dan našeg braka je borba!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

– Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno – iskreno je priznala Lena i dodala:

– Raša je u nekim stvarima možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme s njima. Mi smo kao svaka normalna porodica.

Iako često sluša potrebe svoje ćerke, Goca neke stvari ipak ume i da sankcioniše, pa je pre nekoliko meseci donela mudru odluku koja je, kako je i sama istakla, umnogome uticala na ponašanje kod njene Lene...

– Njeno ponašanje se promenilo otkad je prestala da koristi “Instagram”. Moje dete je postalo drugo dete. Ona je počela da komunicira sa nama, da izlazi napolje sa drugarima, da se šetaju. Ja sam shvatila da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju – iskreno je rekla Goca nedavno na svom “Jutjub” kanalu.

Komentari (0)

Loading