Celebrity News

Najteža odluka kraljice Elizabete: 2021. godina će biti drugačija od svih pre

Najteža odluka kraljice Elizabete kojom je prekinula dugogodišnju tradiciju britanske kraljevske porodice nije uznemirila samo Ujedinjeno Kraljevstvo.

Najteža odluka kraljice Elizabete: 2021. godina će biti drugačija od svih pre

Sve što odluči kraljica Ujedinjenog Kraljevstva Elizabeta II analizira se s velikom pažnjom. Tako je i sada njena najnovija odluka, koja je i službeno potvrđena, donela pesimistično rasploženje jer nagoveštava da borba s koronavirusom još uvek nije gotova. 

Naime, iz palate je potvrđeno da se tokom 2021. godine neće održavati nijedna zabava u dvorištu palate, koje su inače najzančajniji događaj u kraljičinom letnjem kalendaru.

Ovo je drugi put tokom 69-godišnje vladavine kraljice Elizabete II da su ovi javni događaji otkazani.


Najteža odluka kraljice Elizabete ukazuje da borba s koronavirusom nije gotova

 

Zbog pandemije koronavirusa nisu održani neki važni kraljevski događaji u godini koja je za nama, uključujući paradu "Trooping the colour" u čast obeležavanja kraljičinog 94. rođendana.

Kosmička smirenost zadivila svet: Kraljica Elizabeta se ovako obratila naciji!

Photo by Aaron Chown - WPA Pool/Getty Images Via Guliver

 

Zabave u dvorištu palate način da se kraljica zahvali običnim ljudima

Kako bi pokazala zahvalnost onima koji su se istakli u radu humanitarnih organizacija u lokalnim zajednicama, ali članovima vojne i diplomatske zajednice, kraljica je organizovala zabave u dvorištu palate. Tokom leta obično bi bile organizovane četiri takve zabave, ali nažalost ove godine će izostati.


 

Komentari (0)

Loading