Celebrity News

Najveći strah Megan Markl se ostvario

Najveći strah Megan Markl otkako se udala za princa Harija stvara joj njena porodica. Otac Tomas Markl spreman je na sve zarad medijske pažnje i zarade,a istim stopama ide i njegova ćerka, Meganina polusestra Samanta.

Najveći strah Megan Markl se ostvario

Otkako je Megan Markl udajom za princa Harija dobila status koji se novcem ne može kupiti (kog se u međuvremenu i odrekla), njeni otac i polusestra pokušavaju sve ne bi li joj narušili reputaciju.

Glasni su, ne prezaju ni od čega i služe se svakakvim sredstvima kako bi obezbedili neku ličnu dobit. Kao jedan od načina da zaradi novac, Samanta je videla i u pisanju memoara u kojima prikazuje lice svoje sestre koje javnost ne poznaje.

Najveći strah Megan Markl se ostvario, Samanta je dovršila memoare

 

 

Da će u potpunosti razotkriti sestru, ali i britansku kraljevsku porodicu, ova pedesetšestogodišnjakinja je već nekoliko puta najavljivala, a pisanje memoara je započela pre četiri godine. Njena ispovest stala je u čak 330 stranica. Da memoari otkrivaju javnosti nepoznate detalje, otkriva i sam opis knjige

 'Stvari nisu uvek onakve kakvima se čine u svetu u kojem društvene etikete definišu ko smo, kako živimo i kako vidimo jedni druge', istakla je izdavačka kuća Barnes & Noble.

– Nema izgovora za takvu promenu ponašanja. Niko joj nije ništa skrivio. Čim je ušla u vezu s Harijem, prekinula je kontakte sa porodicom,  jer se bojala da ćemo svi hteti novac, što je suludo - niko od nas ništa nije želeo od nje – rekla je Samanta jednom prilikom

Najveći strah Megan Markl se ostvario, ali joj je majka bezrezervna podrška

 

 

Megan nikada nije javno komentarisala ponašanje svoje porodice, ali strani tabloidi prenose da je to i te kako uznemiruje. Ipak, njena bezrezervna podrška je njena majka Dorija Regland, koju mediji nazivaju vladrkom iz senke. Ona je potpuno odana ćerki i zetu a nagađalo se da iza odluke princa Harija i Megan Markl, da se finansijski osamostale i odvoje od monarhije, stoji upravo ona.

 

Komentari (0)

Loading