Celebrity News

Jelena Karleuša ekskluzivno za „STORY”: Sve moje želje otišle su s Divnom

Nismo previše razmišljali ko treba da se nađe na prazničnoj naslovnoj našeg magazina i izbor je odmah pao na pop divu Jelenu Karleušu. Ako neko donosi dašak Holivuda u ovaj region, onda je to ona – žena koja krši sva pravila i postavlja svoja. Deluje dominantno i snažno, ali je u isto vreme emotivna i nežna osoba kojoj nije palo nimalo lako sve kroz šta smo prošli ove godine. Ovo je Jelena Karleuša ekskluzivno za „STORY”...

Jelena Karleuša ekskluzivno za „STORY”: Sve moje želje otišle su s Divnom

Uprkos ovakvoj godini, koja je malo toga imala da pruži, a previše toga da nam oduzme, rešili smo da je završimo glamuroznim notama. Toliko smo svi zaslužili. Ujedno, da baš na takav način dočekamo narednu i nadamo se da će po svemu biti bolja.

A ko bi nam taj glamur bolje doneo od osobe koja ga godinama najbolje nosi na javnoj sceni ne samo Srbije već i regiona, dok su višestruki primeri i kada je trendove postavljala u svetu.

Jelena Karleuša ekskluzivno za „STORY” - Obukla sam najlepšu haljinu i nasmejala se sudbini u lice

Međutim, muzička zvezda Jelena Karleuša (42) nije idealan sagovornik za novogodišnju priču s naslovnice samo iz tog razloga, naprotiv. Postoji li javna ličnost koja bolje od nje razume koliko je važno biti na visini zadatka i kada je sve upereno protiv nje? Inat je afrodizijak koji je Jelenu vodio kroz čitavu karijeru, a poslednjih godina, kada je bila na meti svih samo zato što je svoja, koristio joj je kao naročito ubojito oružje u samoodbrani. Osobinu koja nam je svima donekle bila potrebna da preguramo ovu godinu, Jelena je dovela do perfekcije a sada stoji pred nama uverena da će godina pred njom biti zaista njena, ona u kojoj će najzad pokazati i sva druga oružja iz svog dobro opremljenog arsenala.

Jelena Karleuša: Duško me je upoznao kao smernu domaćicu i onda se desila neverovatna promena

Koliko je bilo potrebno napora da ovako bajkovito ukrasite svoj dom na kraju verovatno najsumornije godine koju smo preživeli?

-  U inat svemu, u inat ne jednoj užasnoj, nego za mene pune dve godine lošeg perioda, obukla sam najlepšu haljinu, deci napravila novogodišnju čaroliju i nasmejala se sudbini u lice. Ovo mi je bilo potrebno kao jedna vrsta pozitivne terapije.

Da li vas je napustio optimizam ili verujete da nam 2021. godina donosi nešto lepše od ove prethodne?

- Znam da donosi. Osećam to. Mnogo puta sam u životu očajavala i bilo mi je teško. Ali ono što me je život naučio jeste da sve loše kad-tad prođe. Taj optimizam kad je najteže, ujedno je i moja najjača osobina.

Karleušina zemlja čuda: Luksuzna vila pretvorena u pravu božićnu bajku!

Story.rs

 

Na šta prvo pomislite kada se probudite tokom ovih neizvesnih dana?

- Pomislim kako smo olako shvatali sve što smo imali pre ove pandemije. Kako nismo cenili i kako smo nesvesno srljali u problem, a bilo je pitanje trenutka kada će sve krenuti u lošem smeru. Nažalost, moram da kažem da po logici stvari, menjanjem ekosistema, s bolesnom i prenaseljenom planetom, nama i našoj deci treba zaista mnogo sreće u budućnosti. Čovečanstvo je na velikom ispitu i ovo je bio tek mali test. Da li smo spremni za ozbiljnije probleme? Sigurno da nemamo veliki izbor.

Kako izgledaju praznici u vašem domu ove godine?

- Priznaću da je izostala ona divna euforija, ma koliko sam se trudila. Ali je bar predivno dekorisano, zdravi smo, tetka Danijela je napravila sarme i rusku salatu, palimo kamin i puštamo filmove sa božićnom tematikom... Zahvalni smo na tome, ne tražimo ništa više od Deda Mraza.

Za kraj – šta želite sebi u 2021. godini?

- Sve moje želje otišle su s Divnom. Nemam nijednu želju, sem da nastavim da radim svoj posao onako kako znam.

Ceo intervju pročitajte u najnovijem prazničnom dvobroju magazina "STORY” i to s dve  naslovnice. Ne propustite! 

Story.rs

 

 

Komentari (0)

Loading