Celebrity News

Snažna poruka Dragane Džajić: Ispraćaj stare godine u velikom stilu

Dragana Džajić i Miloš Ivanović ne vole da se eskponiraju u javnosti, ali su kraj 2020. godine obeležili porodičnim portretom. U to ime, Džajina ćerka poslala je i snažnu poruku dok zaljubljeno gleda u svog sina Vida...

Snažna poruka Dragane Džajić: Ispraćaj stare godine u velikom stilu

Dragana Džajić i Miloš Ivanović uživaju u skladnom odnosu otkako su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, a u društvu preslatkog sina Vida sve je još lepše

Svaki kraj je novi početak

Budući da se ne eksponiraju u javnosti, sada su napravili izuzetak i podelili porodičnu fotografiju na kojoj poziraju s njihovim naslednikom. Dragana je iskoristila priliku da u svoje i ime porodice Džajić-Ivanović svima čestita predstojeće praznike, a snažna poruka koja je pratila prelepu prazničnu fotografiju mnoge će naterati na razmišljanje. 

– Svaki kraj je novi početak. To što stvari nisu ispale kako smo očekivali, ne znači da je to bilo beskorisno za nas. Nova godina je pravo vreme da otkrijete snagu i veru u sebi, da se radujete malim stvarima i pripremite za nove izazove. Želimo da vam Nova godina donese mnogo razloga za osmeh. Želimo vam fenomenalnu, prosperitetnu, blaženu, ispunjenu 2021. godinu! Živeli – poručila je lepa Džajina ćerka.

Dizajnerka Dragana Džajić: Duboko sam verovala da ću postati majka!

Miloš i maleni Vid njen su centar sveta, a svojevremeno za naš magazin „Story” Dragana je otkrila da se ne odvaja od sina. Budući da se namučila da postane majka, svaki minut sa njim je dragocen.

– Obožavamo da se šetamo, a omiljeni deo dana nam je kada sina stavimo na naš krevet. Mazimo se, golicamo ga i uživamo u njegovom osmehu. Nije što je moj, ali Vid je beba kakva se samo poželeti može. Uvek je lepo raspoložen i lako mu je ugoditi. Naravno, sad je u tom uzrastu kada mu je potrebna pažnja – rekla je nedavno Dragana za naš magazin, istakavši da ju je rođenje sina učinilo emotivnijom.

– Budući da smo Miloš i ja izrasli u dobre ljude, kod Vida ćemo primenjivati način vaspitavanja naših roditelja. Vodićemo računa postane pravičan i kvalitetan čovek. Da ima poštovanja prema drugima, ali i samopoštovanja, što je veoma važno za izgradnju jedne ličnosti – baš kao što je i njegov plemeniti otac Miloš Ivanović. 

Dragana Džajić otkriva tajnu povratka linije nakon porođaja!

Snažna poruka Dragane Džajić upućena suprugu - Volim te jer si moj mir

Dragana i Miloš važe za jedan od najskladnijih parova s javne scene iako iza sebe nemaju dug bračni staž. To ih svakako ne sprečava da uživaju u blagodetima ljubavi i sreće koju im je život podario. Zbog toga, Dragana je nedavno na „Instagramu” podelila emotivne reči upućene Milošu povodom njegovog rođendana. 

– Mladost je srećna jer može da vidi lepotu. Svako ko očuva sposobnost da vidi lepotu, nikada ne ostari. Ti si uvek pred mojim očima, u mom srcu i mojim mislima, divan i božanstven, jedinstven i neponovljiv kao svaki novi dan. Srećan rođendan dragi moj, volim te jer si moj mir – poručila je mlada dizajnerka svom voljenom uz zajedničku fotografiju koju su mnogi lajkovali i komentarisali. 

Komentari (0)

Loading