Celebrity News

Baby boom u 2021! Poznati koji će ove godine postati roditelji

Baby boom u 2021. godini biće žešći nego ranijih godina. Mnoge poznate ličnosti ostvariće se u ulozi roditelja, evo jedne kratke restrospektive...

Baby boom u 2021! Poznati koji će ove godine postati roditelji

Ako je 2020. godina bila sumorna, 2021. biće radosna i uzbudljiva. Poznate dame jedva čekaju da ugledaju svoje mališane i da ih snažno zagrle. Za neke od njih trudnoća je sasvim nova stvar, dok su druge kroz to već prošle. 

Baby boom u 2021. godini - Period ljubavi i zagrljaja 

Bez obzira na to, novi život je veliki blagoslov za svaku ženu, a roditeljstvo veliki zadatak do kraja života, Pa da vidimo koje poznate ličnosti će u 2021. godini polagati najveći ispit života...

Luna Đogani 

Trudnoća mlade rijatliti zvezde bila je iznenađenje za sve. Sada ona i njen verenik Marko s nestrpljenjem otkrivaju male radosti koje donosi drugo stanje, a pripreme za dolazak prinove uveliko su u toku. 

Luna Đogani: Pomislim kako sam ružna i debela, pa mi suze same krenu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Nina Janković 

Talentovana glumica očekuje devojčicu. Sin Vukašin uskoro će dobitipojačanje, a preslatka curica velikog zaštitnika - starijeg brata. Njihova 2021. godina biće obojena najlpešim bojama...

Nina Janković odbila ulogu zbog vrućih scena: S njim nije želela da deli takav kadar

Marina Ćosić

Prelepa glumica uživa u svakom danu i jedva čeka porođaj kada će konačno upoznati svoju devojčicu. Glumica je aktivna, a svakodnevno i na svom „Instagram” nalogu objavljuje kako provodi trudničke dane. Sve u svemu, Marina izgleda srećno i zadovoljno i nimalo se nije ugojila. 

Jelisaveta Orašanin

Popularna glumica takođe je u slatkom iščekivanju. Zajedno sa svojim suprugom, proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem odbraja dane kada će Petri podariti nikad slađe društvo. 

Danijela Karić

Danijela i njen suprug Ivan Mileusnić nedavno su otkrili da će postati roditelji preslatke devojčice. Ivan je ovo dugo priželjkivao i želja mu se napokon ostvarila.  

Budući tata vrištao od sreće: Danijela Karić i Ivan Mileusnić otkrili pol bebe

Jelena Janković

Uspešna teniserka Jelena Janković očekuje svoje prvo dete. U 2021. godini svu sreću i uspehe udvostručiće dolaskom prinove.  

Petar Đorđević

 

Ana Bebić

Ana Bebić, koja već godinama živi i radi u Beogradu, u maju prošle godine na svet je donela sina Matiju, a sada sa IT stručnjakom Ivanom Đolićem čeka drugo dete. Kako je otkrila, ponovo će dobiti dečaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

Maja Šuput

Prvo pa muško!

Hrvatska muzička zvezda uživa u danima trudnoće, a nedavno je otkrila i da čeka sina.  U šestom mesecu trudniće izgleda besprekorno, ali to za ovu lepoticu nije ništa nesvakidašnje. 

Maja Šuput blista od sreće: U porodicu stiže sin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Mia Borisavljević

Popularna pevačica nedavno je potrvdila da će po drugi pust postati mama. Ona i njen suprug Bojan još uvke nisu otkrili pol bebe, ali je Mia istakla da bi volela da ima dve devojčice. Nadamo se da će joj se želja ispuniti. 

Komentari (0)

Loading