Celebrity News

Na izgled Darka Lazića nije ostala ravnodušna ni Milica Pavlović (FOTO)

Izgled Darka Lazića doživeo je veliku transrormaciju kada je pevač smršao neverovatnih 70 kilograma. Danas je u potpunosti posvećen sebi i zdravom režimu, a svako novo pojavljivanje mnogima oduzme dah...

Na izgled Darka Lazića nije ostala ravnodušna ni Milica Pavlović (FOTO)

Transformacija Darka Lazića zasigurno mu je obeležila 2020. godinu. Nakon što se oporavio od teške saobraćajne nesreće, popularni pevač podvrgao se smanjenju želuca kako bi skinuo však kilograma i olakšao kretanje. 

Folker je u proteklom periodu oslabio 70 kilograma, a njegove slike iznova izazivaju oduševljenje kod mnogih prijatelja i fanova. 

Nije ispunio poslednju želju! Milan Lazić imao je velike planove za Darka i Marinu

Izgled Darka Lazića - Ni Milica Pavlović nije ostala ravnodušna na njegovu transformaciju

Jedno je sigurno. Višak kilograma je prošlost, a Darko to s ponosom ističe. U moru sjajnih fotografija koje svakodnevno objavljuje na „Instagramu”, novi selfi privukao je veliku pažnju. Čak ni Milica Pavlović nije ostala ravnodušna. 

Popularna pevačica među prvima prokomentarisala je novi izgled Darka Lazića, a mnoge je oduševila i činjenica da pevač koji je ranije kuburio skilažom, sada nosi košulje mnogo manjih brojeva. Model koji je poneo istakao je njegov struk, a stomak se uopšte ne vidi. 

Pogledajte...

Smršao 70 kilograma ali nije mu dosta - Nova promena Darka Lazića!

Osim toga, Darko je objavio i set predivnih porodičnih fotografija s verenicom Marinom. Svi znamo kolika količina samopouzdanja je neophodna kako biste na fotografisanju poneli belu boju.

Darko je u tome definitvno uspeo...

Darko Lazić: Ako treba da idem u zatvor, ići ću - sebi sam najviše naudio

 

 

Komentari (0)

Loading