Celebrity News

Seka Aleksić: Ne možemo od Boga tražiti nešto a da ništa ne damo

Seka Aleksić majčinstvo smatra najvećim životnim darom u kom uživa u svakom trenutku. Iako su ona i suprug Veljko Piljikić sedam godina čekali da se ostvare u roditeljskoj ulozi, smatra da se sve dogodilo u pravo vreme.

Seka Aleksić:  Ne možemo od Boga tražiti nešto a da ništa ne damo

Da je brojna porodica njen veliki san, Seka Aleksić nikada nije skrivala, a on se polako i ostvaruje. Sa suprugom Veljkom ima dva sina: Jakova, koji ima četiri godine, i Jovana, koji će u januaru napuniti proslaviti prvi rođendan. Seka priželjkuje da njihov tim bude bogatiji za još tri člana.

– Osoba sam koja bi volela da ima puno dece, a kada su neke brojke u pitanju ne bih da se izjašnjavam. Ali, recimo kad zamišljam neku sliku moje porodice u budućnosti, zamišljam mene i supruga sa petoro dece - rekla je Seka koja je zatim fanovima na "Instagramu" odgovorila na pitanje da li bi smatrala da joj je život promašen da joj nije uspela veštačka oplodnja:

Seka Aleksić majčinstvo smatra najvećim životnim darom

Ata Images

 

 

– Naravno da ne bih. Sve što dobro dolazi dobijamo od boga i ko zna da prepozna ta iskušenja koja prolazi, blago njemu. Ako ne zna, onda teško njemu. Moramo se više obratiti na pravu adresu, a to je pričest, molitva, ispovest. To su neke osnovne stvari koje čovek treba da promeni i uradi da bi nešto dobro dobio. Ne možemo da tražimo od boga stvari, a da ništa ne damo. Smatram da je meni i Veljku potomstvo došlo u pravom trenutku, onda kad je bog smatrao da je pravi momenat, iako smo čekali 7 godina. Stvari se dešavaju kad se čovek najmanje nada, a ja bih dodala i kada ih zaslužuje – rekla je Seka da bi se potom dotakla teme koja muči mnoge majke - postporođajna depresija.

Ovo se retko viđa: Praznična čarolija u domu Seke Aleksić

 

 

Seka Aleksić ima idealan brak, ali kakav je odnos sa svekrvom

 –  Ne znam šta je depresija, nisam je nikad imala. Znam da imaju žene koje prolaze kroz postporođajnu depresiju i žao mi je. Neko sam ko gleda pozitivno na život i ko veruje u boga i znam da sve ono što dođe i neka iskušenja i lepe stvari, da su božija odluka i volja, i da tu ništa ne možemo da menjamo  – bila je iskrena pevačica.

Komentari (0)

Loading