Celebrity News

Sofija Milošević i Luka Jović: Iskonska ljubav je pobedila!

Sofija Milošević i Luka Jović najtežu 2020. godinu obeležili su rođenjem sina Alekseja.

Sofija Milošević i Luka Jović: Iskonska ljubav je pobedila!

Sofija Milošević ostvarila se kao majka 8. septembra ove godine, a s verenikom Lukom Jovićem, dobila je sina Alekseja. U najtežim danima svetske pandemije, njegovo rođenje donelo je veliku radost, a uzbuđenje što se njihovoj porodici pridružio treći član, raslo je iz dana u dan. 

Sofija Milošević i Luka Jović - Iskonska ljubav 

Danas popularna manekenka uživa u zajedničkom domu u Madridu, a mali Aleksej potpuno je zavladao njihovim srcima. Iskonska ljubav budućih supružnika krunisana je nezaboravnom veridbom na Kapriju.

Sve u svemu, bila je ovo za Sofiju sjajna godina mada u prvi mah nije mnogo obećavala.

Sofija se baš potrudila: Oduševiće vas praznična dekoracija za Alekseja! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Sofija Milošević i Luka Jović - Redovi čiste emocije 

Na izmaku ove teške 2020. godine, popularna manekenka napisala je kratko ljubavno pismo upućeno Luki Joviću. Osim čiste emocije, Sofija je izdvojila i fotografije najznačajnijih momenata, prisetivši se kako su najtežu godinu pretvorili u najsrećniju. 

– Ljubavi moja, Aleksej i ja smo tako srećni što te imamo. Hvala ti što si najbolji otac našem sinu (ne bih mogla bez tebe), hvala ti što si najbolji verenik, hvala što si mi najbolji prijatelj. Hvala ti što si tako blesav, spontan i smešan, što je jedan od najboljih delova tebe! Hvala što me svakodnevno zasmejavaš! Zaista si jedinstven! Ova godina je za nas bila teška, ali i jedna od najsrećnijih! Ne mogu da dočekam da stvorim još srećnih i nezaboravnih uspomena s tobom i našim sinom! Mnogo te volim! U potpisu, Aleksej i Sofija. 

Sofija Milošević pokazala deo luksuzne vile, sve pršti od glamura (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Sofija Milošević i Luka Jović - Rođendansko iznenađenje u ponoć 

Da radost bude veća, u ušuškanom domu Sofije i Luka i danas je bilo veselo. Njegova verenica mu je u znak zahvalnosti i ljubavi pripremila i spektakularno rođendansko iznenađenje. S njegovim prijateljima organizovala je organizovala bakljadu, a ceo dom ukrasila je zlatnom bojom i prelepim detaljima. 

Evo kako je sve izgledalo: 

Sofija Milošević i Luka Jović čekaju povoljan trenutak da konačno izgovore sudbonosno „da”. Iako ih je u tome sprečila svetska pandemija, planovi se pomeraju za proleće 2021. godine kada će se budući supružnici konačno jednom drugom zakleti na večnu ljubav. Kako je ranije rečeno, ovo će biti spektakularno slavlje koje svi s nestrpljenjem očekuju. 

Sofija Milošević o prvim danima majčinstva: Teško je i iscrpljujuće, ali i uzbudljivo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Komentari (0)

Loading