Celebrity News

Bojana Maljević proživljava agoniju: Iz ugla osobe sa obostranom upalom pluća

Poznata glumica Bojana Maljević otkrila je na svom „Tviter” nalogu da proživljava pravi pakao. Zaražena je koronavrosum i ima obostranu upalu pluća...

Bojana Maljević proživljava agoniju: Iz ugla osobe sa obostranom upalom pluća

Srpska glumica Bojana Maljević zaražena je koronavirsom. Poznata producentkinja otkrila je da boluje od obostrane upale pluća, a po njenom saopštenju na društvenim mrežama čini se da proživljava pravu agoniju. 

Bojana Maljević - Iz ugla osobe s Covidom

Rano jutros, Bojana se obratila svojim pratiocima, ističući koliko je nepravedno što ljudi koji prođu asimptomatski ili s blažim simptomima nemaju realnu sliku kako izgleda boriti se s ovim opakim virusom. 

Njena poruka glasila je: 

- Iz ugla osobe sa obostranom upalom pluća, izazvanom Covid-19, većina stvari o kojima pišete deluje potpuno nebitno. Ipak, ima onih koji nikada ne zanemaruju suštinu i detalje, spasonosne za razvijanje zdrave inteligencije i neophodnog humora. Čuvajte se - napisala je ona na „Tviteru”. 

Bojana Maljević: Mojoj porodici i meni nanete su nepravde!

Bojana Maljević retko se pojavljuje u javnosti, a medije izbegava u širokom luku. Nedavno, za magazin „Story” istakla je da iako to mnogi to misle, nije se povukla iz javnog života, ali joj nedostaju mir i odmor. 

- Već dve godine obećavam sebi da ću otići na pravi odmor, a nisam imala ni slobodan vikend. To nije dobro. Život ne sme da se svede samo na posao jer tad pukne čovek. Kada sam nedavno s ljudima iz “Telekoma Srbija” razgovarala o pripremi druge sezone serije “Dug moru”, bila sam iznenađena kada sam čula: “Ti reci kad, ti odredi dinamiku rada”. Moram da kažem da je to prvi put posle mnogo godina da sam osetila da neko ceni to što radim, da ima poverenje i ne vrši pritisak, jer očekuje visok kvalitet. Nadam se da će tako i ostati - rekla je Bojana i dodala:

- Nisam se povukla iz javnog života. Samo nemam više potrebu, a ni vremena, da baš svakog dana reagujem na nepravde svake vrste. Razumete, reagovala sam apsolutno na sve i to me je mnogo koštalo. Za to vreme većina mojih kolega je ćutala i radila svoj posao. Ne zameram nikome. Neka sad izvole pričati drugi. Ne moram uvek ja da budem redar, dežurni i higijeničar na društvenim mrežama i šire. Inače sam tu i uvek ću govoriti šta mislim. Moji stavovi su poznati, ne moram da ih iznosim svakodnevno. A moji sinovi, sigurna sam da su izvukli sve pouke. U vezi s tim nemam dilemu, jer oni znaju kroz šta sam prolazila i u životu i na društvenim mrežama. Uostalom, kada biste ih čuli kako izražavaju svoje stavove, znali biste da su naučili sve što je trebalo - objasnila je Bojana za naš magazin koja se neretko oglašava na društvenim mrežama. 

Glumica Bojana Maljević: Ne mogu da zaboravim bivšeg muža

Komentari (0)

Loading