Celebrity News

Marko iznenadio Kaću poklonom koji će zauvek pamtiti

Marko za Novu godinu iznenadio Kaću poklonom koji je oduvek priželjkivala. Gobeljić je za ovo iznenađenje izdvojio čak 15.000 evra

Marko iznenadio Kaću poklonom koji će zauvek pamtiti

Kaća Grujić i Marko Gobeljić nedavno su obeležili šest meseci veze bez pompe, ali je zato fudbaler bio izuzetno galantan i pevačicu obradovao raskošnim buketom cveća.

 

 

– Jutra, nedelje, šest meseci kao ovih. Hvala ti, bejb – napisala je Kaća, koja često ističe da je njen izabranik veliki džentlmen, što je on još jednom i dokazao.

Marko iznenadio Kaću poklonom koji je oduvek priželjkivala

Marko iznenadio Kaću poklonom koji je oduvek priželjkivala

Gobeljić je rešio da obraduje svoju devojku odmorom na Maldivima, pa je za luksuzni aranžman iskeširao čak 15.000 evra.


– Kaća nije planirala nigde da putuje zbog korone, ali je Marko bez njenog znanja otišao i uplatio im aranžman za Maldive. Oduševila se kada je čula da će kraj godine provesti u toplim krajevima. Oduvek joj je bila želja da poseti ovo romantično ostrvo, ali do sada nije bilo prilike – priča izvor i dodaje da je ovo putovanje zapravo Gobeljin poklon Kaći za šest meseci veze:

 

 

– Presrećna je jer joj je odmor bio preko potreban. Poslednjih meseci bila je zatvorena u kući, nigde nije mrdala jer se plašila zaraze. S druge strane, Gobelja je već preležao koronu, tako da je bio dosta opušteniji.

Marko je iznenadio Kaću poklonom, luksuznim putovanjem na kom će im društvo praviti njegov saigrač Milan Borjan i njegova supruga Snežana.


 

– Marko i Milan su dobri drugari, a preko njih su se zbližile i Kaća i Snežana. Borjani su zapravo Gobelju i nagovorili da idu na Maldive, jer oni na ovo egzotično ostrvo odlaze već deset godina. Oni su pomogli Marku oko izbora bungalova jer im je sve to dobro poznato – objašnjava sagovornik.

 

Komentari (0)

Loading