Celebrity News

Sedmogodišnjica ljubavi: Nikad viđena fotografija Lime s misterioznim muškarcem

Adrijana Lima - Muškarac kom je posvetila najlepše emocija nije Marko Jarić. Ko je misteriozni frajer na slici s brazilskom manekenkom?

Sedmogodišnjica ljubavi: Nikad viđena fotografija Lime s misterioznim muškarcem

Adrijana Lima, brazilska manekenka koja se 2014. godine razvela od košarkaša Marka Jarića, ostala je u dobrim odnosima s bivšim suprugom. Zbog dece bili su spremni da pređu preko svih nesuglasica, pa se i dan-danas viđaju kako njihove ćerke Valentina i Sijena ne bi osetile nedostatak očinske figure. 

– Devojčice su se navikle na novu situaciju. Odrastaju opušteno, svesne da se mama i tata odlično slažu i da njihov razvod nije smak sveta. Marko je sjajan. Uvek je tu kada nam treba i obožava Valentinu i Sijenu. Vidim mu ljubav u očima svaki put kad ih pogleda. Presrećan je u našem društvu – rekla je Lima koja je posle razvoda imala nekoliko veza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

U maju ove godine Marko i Adrijana viđeni su i na zajedničkom izletu u Majamiju koje je podgrejalo priče da su se bivši supružnici ipak pomirili.

Devojčice su uživale u ovom prizoru, a njihov otac bio je presrećan što ima priliku da zabavi naslednice tokom teškog perioda socijalne distance. 

Veoma sam zaštitnički nastrojen prema Adrijani i ćerkama. U meni uvek imaju veliku podršku i najvažnije mi je da s njom imam dobar odnos – rekao je za američke medije Marko, a njegova bivša supruga takođe je pohvalila markantnog Srbina s kojim deli starateljstvo nad decom:

Ponovo sama: Adrijana Lima raskinula sa dečkom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hoopster (@nba.hoopster)

Adrijana Lima - Muškarac kom je zahvalna za svu ljubav nije Marko Jarić

U jeku priča o novim ljubavima, Adrijana Lima koja intimu strogo čuva samo za sebe, pre nekoliko dana zbunila je svoje pratioce. 

Najlepše reči ljubavi uputila je svom dugogodišnjem prijatelju Krisu, a sedam godina snažnog prijateljstva obeležila je predivnom porukom na „Instagramu”. 

Rasturila vezu: Adrijana Lima ostavila biznismena zbog Sofije Milošević?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

- Sedam godina sa čovekom koji mi je bio najbolji drug, prijatelj, poslovni učitelj. Zahvalna sam na svemu što smo zajedno postigli. Niko me ne poznaje bolje od njega kao osobu, majku, poslovnu ženu, manekenku i prijatelja. Uvek ćeš imati posebno mesto u mom srcu. Volim te prijatelju.

Iako je Lima jasno dala do znanja da je ovaj zgodni frajer njen dugogodišnji prijatelj, mnoge je ipak zbunila fotografija na kojoj se vidi da su veoma prisni. Slika je nastala na  nekoj od zajedničkih avantura, pa se sada mnogi pitaju da li se iza ove idilične slike krije nešto mnogo više od prijateljstva...

Komentari (0)

Loading