Celebrity News

Fudbaler nije štedeo za 6 meseci veze: Kaća Grujić zanemela na vrhunski poklon!

Kaća Grujić i Marko Gobeljić šest meseci veze obeliži su bez pompe, ali je zato fudbaler bio izuzetno galantan i pevačicu obradovao nesvakidašnjim poklonom.

Fudbaler nije štedeo za 6 meseci veze: Kaća Grujić zanemela na vrhunski poklon!

Kaća Grujić konačno je srećna u ljubavi, a tome posvedočila je i fotografija pored raskošnog poklona koji joj je darovao njen dečko, Marko Gobeljić

Otkako su uplovili u ljubavnu romansu, popularna pevačica isticala je da je on muškarac njenog života, a sada je, osim toga što je uspešan u svom poslu, pokazao i koliko je galantan. 

  Kaća Grujić i Marko Gobeljić šest meseci veze proslavili u znaku raskoša, ljubavi glamura!

Pevačica je, naime, na svom „Instagram” nalogu objavila fotografiju iz doma, a pored nje stajao je ogroman buket cveća.

- Jutra, nedelje, 6 meseci kao ovih. Hvala ti, bejb - napisala je Kaća koja je nedavno govorila koliki je Marko džentlmen i gospodin. 

Kaća Grujić i Marko Gobeljić uživaju u ljubavi koja se rodila iz prijateljszva

Emotivno je ispunjena, iako neretko priča o tome. Upućeni kažu da se ljubav među njima izrodila iz prijateljstva i da se ne razdvajaju. 

- Ljubav između Kaće i Gobelje desila se na prvi pogled i od trenutka kada su počeli vezu ne mogu da se odvoje jedno od drugog. Uživaju u vremenu koje provode sami, a prijatelji ih odavno ne prepoznaju. Gobelja se, od dečka koji je dnevno menjao po nekoliko devojaka, promenio za 180 stepeni, te je siguran da je Kaća ona koju je sve vreme čekao. To je razlog zbog čega po svaku cenu želi da je zadrži, a ovih dana traži savršeni prsten kojim će je zaprositi - kaže izvor blizak paru za "Alo!".

Kaća Grujić šokirala izjavom: Nisam obična žena fudbalera!

- Gobelja radi sve da Kaći pokaže ljubav, ona još uvek nije sasvim sigurna da ga je potpuno promenila. Zna da je u nju zaljubljen do ušiju, ali ni na kraj pameti joj nije da će je zaprositi. Sigurno je da će za nju napraviti spektakl i da će je oduševiti veridbom, ali ostaje da vidimo da li će ona pristati da ozvaniči odnos i smiri jednog od najvragolastijih muškaraca sa naše sportske scene - zaključio je izvor za pomenuti list. 

Komentari (0)

Loading