Celebrity News

Pomirili se Ana i Darko: Velika tragedija zbližila bivše supružnike

Pomirli se Ana i Darko nakon što je pevač neočekivano doživeo veliki porodični gubitak.

Pomirili se Ana i Darko: Velika tragedija zbližila bivše supružnike

Iako su jedno drugom zamerili brojne stvari nakon razvoda, uglavnom one koje se tiču njihove ćerke Lorene, Ana Sević je sve zaboravila i pružila bivšem suprugu utehu nakon što mu je preminuo otac. Ana je vest o smrti bivšeg svekra primila u porodilištu, gde je na svet donela ćerku svom novom izabraniku Danielu Nedeljkoviću.

 

Pomirili se Ana Sević i Darko Lazić – njihov prvi razgovor nakon tužbe za alimentaciju

 

Ata Images

 

 

Anu je vest o smrti Milana Lazića uznemirila, te je Darka navodno pozvala kako bi mu izjavila saučešće.  

– Ana se mnogo potresla kada je u nedelju saznala da je Darku umro otac. Do poslednjeg dana se nadala da će se Milan probuditi iz kome, tako da ju je ova vest šokirala. Zatekla ju je u porodilištu, a zbog uzburkanih hormona sve to joj je još teže palo. Ana je pozvala Darka i izjavila mu saučešće – otkriva izvor „Informera”.

– Mesecima su bili u žestokoj svađi, ali su ipak, u ovoj tragediji, oboje spustili loptu. Ana mu je rekla da joj je mnogo žao zbog Milana. Zatim su razgovarali i o tome kad i kako da kažu njihovoj ćerki da joj je deda umro. Darko joj je zahvalio i pomenuo da mu je drago što je Lorena dobila sestru – zaključuje izvor.


Pomirili se Ana Sević i Darko Lazić nakon žestokih prepirki

Izjava Darka Lazića da ćerku Lorenu, koji je dobio u braku sa Anom, nije video godinu dana, za pevačevu bivšu suprugu bila je kap koja je prelila čašu, pa je odlučila da se s bivšim suprugom ponovo sretne na sudu. Rešila je da ga tuži kako bi odbranila svoju čast. Ipak, Darko je tada istakao da su uspeli da reše nesuglasice.

 

 

– Ispeglali smo sve kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se da lepim rečima rešiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Rešili smo to što je bilo i lepo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gde nismo stigli – rekao je Darko za „Blic” tada.

Otac Darka Lazića preminuo usled komplikacija nakon operacije želuca

 
Milan Lazić preminuo je u nedelju 13. decembra, nakon što mu se 5. decembra iskomplikovala operacija smanjenja želuca na koju je otišao.
 
 

Komentari (0)

Loading