Celebrity News

Danijel pripremio specijalno iznenađenje za Anu Sević i ćerku

Po Aninoj meri

Danijel pripremio specijalno iznenađenje za Anu Sević i ćerku

Popularna pevačica Ana Sević 11. decembra donela je na svet drugo dete. Ona i njen izbranik Danijel Nedeljković dobili su ćerku,a ponosni tata je danas svoje dve princeze odveo kući. Kako bliski prijatelji kažu, spremio im je i prelepo iznenađenje, baš po Aninoj meri.

– Pošto zbog pandemije ne može da napravi veliko slavlje, Daniel je rođenje ćerke proslavio s najbližima. On je dugo želeo da se ostvari kao otac i njegovoj sreći sada nema kraja. Kako bi iznenadio suprugu i ćerku dočekao kao pravu princezu, prijatelji mu pomažu u kupovini svega i ukrašavanju doma. On zna da je Ana detaljista i da voli da sve bude savršeno, zato se i trudi da napravi bajku kada ih izvede iz porodilišta", kaže izvor blizak paru za „Blic”.

Život je čudo: Kako je Ana Sević upoznala svog verenika Danijela

Ata Images

 

 

 

Popularna pevačica Ana Sević za vreme trudnoće striktno je vodila računa o tome da ne ugrozi svoje i bebino zdravlje. Nije se pojavljivala na javnim skupovima, a izbegavala je susrete i s bliskim prijateljima.

– Štitim se na sve moguće načine. Do prodavnice odlazim samo kada Danijel nije tu. Već neko vreme je na putu, ali ne pada mi teško da se malo prošetam i obavezno koristim masku – otkrila je nedavno pevačica koja je nekoliko puta viđena u blizini laboratorije gde se redovno testirala na Covid-19. 

 

 

Ana Sević iz prvog braka s Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu.

Komentari (0)

Loading