Celebrity News

Snežana Savić o kolegama u „Zlatnim danima“: Sa Dudom se „prepirem“, Tamara mi se veoma dopada!

Prvi put u seriji Gordana Mihića

Snežana Savić o kolegama u „Zlatnim danima“: Sa Dudom se „prepirem“, Tamara mi se veoma dopada!

 

Za tri dana na TV Pink počinje serija „Zlatni dani“, a u ovoj romantičnoj komediji po scenariju čuvenog Gordana Mihića publika će uživati od ponedeljka do četvrtka u 20 časova. U moru živopsinih likova koje ćete upoznati u „Zlatnim danima“, pažnju gledalaca će sasvim sigurno privući Macina (Tamara Krcunović) mama Seka, koju igra Snežana Savić.

Seka odlučuje da proda imanje i dođe u Beograd, željna života i puna planova. Useljava se kod Mace i Laleta na kratko, ali kako to obično biva, taštin boravak se odužio. Ovako su producenti opisali lik koji igra Snežana Savić, a mi smo poznatu glumico pitali da nam lik predstavi iz svog ugla.

– Seka dolazi iz manjeg mesta u glavni grad da bi tu bila sa ćerkom Macom. U stvari, ona dolazi na kratko, pa nikako da ode i naravno tu se događaju peripetije. I Duda igra taštu našem Andriji, koji tumači Laleta, i tu se nas dve prepiremo stalno, to je veoma duhovito napisano. Velika je radost igrati u seriji po scenariju Gordana Mihića, prvi put igram ulogu po tekstu jednog tako velikog, proslavljenog autora. Možete zamisliti kolika je to radost za mene. Toga je malo na našim ekranima, tako da mi je veliko zadovoljstvo – rekla je Snežana. 

 

 

S obzirom na to da igra Macinu mamu, zanimalo nas je i kakav je njihov odnos u seriji, ali i kako se Snežana i Tamara slažu na setu.

– Njihov odnos je veoma lep, nežan. Maca je prema majci izuzetno pažljiva, blaga, mila. Lale i ona zajedno plene jednom toplinom, ljubavlju, prosto prenose na sve oko sebe, baš su idealan par – kaže Snežana i dodaje:

– Prvi put radim sa Tamarom, ali gledala sam je u nekim ulogama i veoma mi se dopada kao glumica, izuzetno je fotogenična, ima te prekrasne plave oči, deluje mi svetski. Ima jedan poseban glumački senzibilitet i igru koja je suptilna, diskretna. Igra na način koji ne možemo često da vidimo na našoj sceni. 

Snežana se tokom intervjua osvrnula i na to šta seriju „Zlatni dani“ izdvaja od svih projekata na kojima je bila angažovana tokom svoje bogate karijere.

– Mnogo sam radila, moj televizijski i filmski opus je veliki, ali je ovo za mene jedan presladak kolač. Volela bih da taj kolač postane torta i da ga bude više, da se serija produži, a to naravno zavisi od toga kako će je prihvatiti publika. Znam da Željko (Mitrović) izuzetno poštuje publiku i ceni gledanost, tako da se svi zdušno trudimo da damo sve od sebe. Cela ekipa, posebno ekipa iza kamere sa Pinka, je toliko disciplinovana, tako da za sada mogu sve komplimente da dam – ispričala je poznata glumica.

printscreen

 

 

Za kraj i Snežanu smo, kao i Mimu Karadžića, zamolili da nam kaže koji je najveći adut ove serije, a ona nam je kroz odgovor objasnila šta simbolizuje naziv serije „Zlatni dani“.

– Postoji jedan divna rečenica u seriji, i glumci je često spominjemo u nekim scenama: „Svaki čovek u svom životu naiđe na zlatne dane“, misleći na one dane kada nam sve ide od ruke, kada uhvatimo sreću, i to je metafora za naslov ove serije – objasnila je Snežana.

Ne propustite iskrenu, toplu, porodičnu priču o vremenima koje svi čekamo – „Zlatni dani“ od 14. decembra, od ponedeljka do četvrtka u 20 časova na TV Pink

 

Komentari (0)

Loading